Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 22 évesen a...

Normális, hogy 22 évesen a lányomnak csak ennyire van igénye?

Figyelt kérdés
Van valakije, akit ismerek is. Igazaból rosszat nem tudok róla mondani, de elég érdekes a kapcsolatuk. 2 hetente találkoznak kb. Ide nem akarja hozni, ő sem megy a szüleihez. Olyan a kapcsolatuk, hogy amikor kedvük van, mindenki jó passzban akkor találkoznak. Ilyen jó, hogy vagy nagyon szeretek veled lenni de ennyi. Ha találkoznak vagy kirándulni mennek, vagy sétálni, valami program. 8 évvel idősebb nála a pasija. Szerintem van köztük testiség is. De ahogy látom a jövőévekben sem fog sokat fejlődni ez a kapcsolat. Megragadt egy ilyen tini randizós szinten. Szerintem egész életükben így lesznek. Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi. Mint valami boldog megsemmisülés. Van valakim de mégsem. Kérdeztem tőle nem szeretné ha több lenne? Az volt rá a válasz, hogy minek? Nem akarnak felesleges stresszt, ha egyszer ez bevállt nekik. Kérdeztem nem akar e mást aki komolyan gondolja vele? Erre is az volt a válasza, hogy minek ő így nagyon boldog...
2021. okt. 12. 17:28
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
78%
A tartós kapcsolat titka az, ha nem laknak együtt a felek.
2021. okt. 12. 17:34
 2/48 anonim ***** válasza:
98%
Akkor örülj neki! Ő boldog és ez a lényeg:)
2021. okt. 12. 17:36
 3/48 anonim ***** válasza:
97%
Normàlis.
2021. okt. 12. 17:36
 4/48 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jol csinalja a lanyod. Mai fejjel en is ugyan ezt tennem.

Minek vegyen ilyen fiatalon egy koloncot a nyakaba?

2021. okt. 12. 17:37
 5/48 anonim ***** válasza:
95%

Ha erőlteted a saját világ nézetedet attól más hogy lenne boldog?

Mai világ nagyon más, ők se értik felnőttként meg mi se...

Furának fura, de ha nekik ez jó? Mi a baj vele?

Mért kéne veszekedniük? Ezt nem értem igazán...

Még éretlen. Most ez neki elég.

Mondjuk én szeretném megismerni ha már egy ideje találkozgatnak, de szerintem ezzel semmi gond nincs.

Vannak akik sülve főve együtt vannak, vannak akiknek kell a távolság hogy szeressék egymást :)

2021. okt. 12. 17:40
 6/48 anonim ***** válasza:
95%
Én 26/F vagyok, már kb 1 éve csináljuk ezt egy velem egykorú nővel. Ha olyanunk van találkozunk, elvagyunk, akár nyaralni is elmegyünk pár napra és annyi. Minden nap együtt lenni egyikünknek se lenne jó.
2021. okt. 12. 17:43
 7/48 anonim ***** válasza:
84%
Igaza van! És ha van esze nem is költözik össze vele még nagyon sokáig! Ahogy ő is mondta: minek? Cselédnek menni? Mert bizony a magyar pasik szerint a nő dolga dolgozni, gyereket nevelni, kiszolgálni a férfit (minden téren), vezetni a háztartást, főzni, takarítani, bevásárolni stb-stb. Tisztelet persze a kivételeknek, de a legtöbben tényleg így gondolják...
2021. okt. 12. 17:50
 8/48 anonim ***** válasza:
94%
Jol teszi, te meg ne szolj bele...
2021. okt. 12. 17:55
 9/48 anonim ***** válasza:
33%

7!

Hazugság! A legtöbben nem gondolják így.

2021. okt. 12. 17:59
 10/48 anonim ***** válasza:
87%

1-enél a pont.

”Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi.”

És ez baj? Épp azért nem csinálták, mert nekik épelméjű párkapcsolatuk van.

2021. okt. 12. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!