Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 22 évesen a...

Normális, hogy 22 évesen a lányomnak csak ennyire van igénye?

Figyelt kérdés
Van valakije, akit ismerek is. Igazaból rosszat nem tudok róla mondani, de elég érdekes a kapcsolatuk. 2 hetente találkoznak kb. Ide nem akarja hozni, ő sem megy a szüleihez. Olyan a kapcsolatuk, hogy amikor kedvük van, mindenki jó passzban akkor találkoznak. Ilyen jó, hogy vagy nagyon szeretek veled lenni de ennyi. Ha találkoznak vagy kirándulni mennek, vagy sétálni, valami program. 8 évvel idősebb nála a pasija. Szerintem van köztük testiség is. De ahogy látom a jövőévekben sem fog sokat fejlődni ez a kapcsolat. Megragadt egy ilyen tini randizós szinten. Szerintem egész életükben így lesznek. Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi. Mint valami boldog megsemmisülés. Van valakim de mégsem. Kérdeztem tőle nem szeretné ha több lenne? Az volt rá a válasz, hogy minek? Nem akarnak felesleges stresszt, ha egyszer ez bevállt nekik. Kérdeztem nem akar e mást aki komolyan gondolja vele? Erre is az volt a válasza, hogy minek ő így nagyon boldog...
2021. okt. 12. 17:28
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%
Úgy hangzik mint egy álom kapcsolat ha engem kérdezel.
2021. okt. 12. 18:02
 12/48 anonim ***** válasza:
96%
Nem szereti túlbonyolítani az életet, igaza is van.
2021. okt. 12. 18:05
 13/48 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem párkapcsolat, bocs. Ez csak barátság, némi fűszerrel. Nekem is ilyen kapcsolatom van és teljesen jó. Megbeszéltük, hogy ez ilyen tinglitangli dolog, különösebb mély, romantikus érzelmek nem alakultak ki ennyi idő alatt, így maradunk tinglitanglik. Nincs ezzel baj, nem sérül így senki
2021. okt. 12. 18:10
 14/48 anonim ***** válasza:
77%

Abszolút jól csinálja! Fiatal még! Egy laza kapcsolatban nincsenek kötelezettségek, megfelelési kényszer, viták, veszekedések! Amikor igényük van egymás társaságára, akkor találkoznak! Mi ebben olyan rossz?

Inkább egy ilyen kapcsolatnak van értelme, mintha összejönnének az első randin, 1 hónap múlva összeköltözés, fél év múlva házasság, 1 éven belül gyerek, aztán 2 év múlva el is válnak, mert rájönnek, hogy valójában nem is egymáshoz valók... A gyerek meg valamelyikük szülőjét csak kéthetente láthatja... Tényleg jobb ez így...

Nekem is voltak már ilyen kapcsolataim és nagyon jó volt mindegyik!

A probléma akkor lehet, ha az egyik fél beleszeret a másikba, de a másik viszont nem akar komolyabbat... Na, az ilyenkor elég kellemetlen!

2021. okt. 12. 18:14
 15/48 anonim ***** válasza:
84%
megtalálták a megoldást a világbékére pozitív az ilyen tudatos életút építés irigylem őket
2021. okt. 12. 18:17
 16/48 anonim ***** válasza:
82%
Nekem még ennyi társasági igényem sincs
2021. okt. 12. 18:19
 17/48 anonim ***** válasza:
87%
Én kiskoromban nem láttam olyan családmintát, ami vonzó lett volna, azt láttam mindenütt, hogy az anya dolgozik otthon, mint egy gép, az apa meg morog. Nem is házasodtam meg sosem.
2021. okt. 12. 18:19
 18/48 anonim ***** válasza:
89%
17-es én is emiatt de a legdurvább mikor tesómék a kutyát sétáltatták boldogan mosolyogva a két gyerekükkel mikor aznap este meg söröztünk ott sírt hogy nem is beszélnek meg nem is dugnak szinte sose
2021. okt. 12. 18:23
 19/48 anonim ***** válasza:
21%

9-es

Sajnos tapasztalatból írtam amit írtam.

2021. okt. 12. 18:33
 20/48 anonim ***** válasza:
82%

EZZEL a pasival ennyire van igénye. Ez szerintem sem szerelem, hanem valami szimpátia alapú laza kapcsolat, csipetnyi testiséggel. Ha nem szereti, semmi értelme erőltetni hogy ezt szorosabbra fűzzék, semmi ingerük nincs rá, nem is esne nekik jól.

A "nem akarsz-e mást" szerintem értelmetlen kérdés. Ha nincs konkrét személy, aki után epekedne, nem tud egy arctalan, nemlétező "mást" akarni. Nincs más. Pont. És ha csak ez a srác van, és kellemes vele ez az izé, akkor minek hagyja abba?

Talán találkozik majd előbb-utóbb valakivel, akivel minden pillanatban együtt akár lenni.

2021. okt. 12. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!