Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 22 évesen a...

Normális, hogy 22 évesen a lányomnak csak ennyire van igénye?

Figyelt kérdés
Van valakije, akit ismerek is. Igazaból rosszat nem tudok róla mondani, de elég érdekes a kapcsolatuk. 2 hetente találkoznak kb. Ide nem akarja hozni, ő sem megy a szüleihez. Olyan a kapcsolatuk, hogy amikor kedvük van, mindenki jó passzban akkor találkoznak. Ilyen jó, hogy vagy nagyon szeretek veled lenni de ennyi. Ha találkoznak vagy kirándulni mennek, vagy sétálni, valami program. 8 évvel idősebb nála a pasija. Szerintem van köztük testiség is. De ahogy látom a jövőévekben sem fog sokat fejlődni ez a kapcsolat. Megragadt egy ilyen tini randizós szinten. Szerintem egész életükben így lesznek. Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi. Mint valami boldog megsemmisülés. Van valakim de mégsem. Kérdeztem tőle nem szeretné ha több lenne? Az volt rá a válasz, hogy minek? Nem akarnak felesleges stresszt, ha egyszer ez bevállt nekik. Kérdeztem nem akar e mást aki komolyan gondolja vele? Erre is az volt a válasza, hogy minek ő így nagyon boldog...
2021. okt. 12. 17:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
85%

Mi ez a "boldog megsemmisülés" duma? :D

Szóval inkább veszekedjenek, vitázzanak, és legyenek boldogtalanok mert hát az az élet rendje, hogy az élet szar?

2021. okt. 12. 23:01
 32/48 anonim ***** válasza:
94%

Amúg mi számít többnek? Mi számít kapcsolatnak? Mi számít normális kapcsolatnak?

Hiszen kormányunk bármennyire is erőlteti, a klasszikus családmodell eléggé szétesőben van és a mai világban sokkal inkább felértékelődött az egyén szerepe, az egyén lehetőségei, az egyén boldogsága.

Manapság nyugodtan mondhatod, hogy nem akarsz férjet/feleséget, nem akarsz párt, nem akarsz gyereket, stb.

Régen sem lett volna ez másképp csak nyomásra működtek a dolgok. Cserébe szar családokban, gyűlöletben nevelkedtek emberek, kapcsolat függőségben, mert az kötelező dolog.

Csomó ismersöm van aki már gyereket sem akar, mert boldog úgy, ahogy van. Megértem őket is.

Vagy a legtöbb ismerősöm 50-60 évesek mind elváltak és akár több házasság vagy együttélés után találták meg a párjukat. És rajtuk is azt látom, hogy a stabil kapcsolatuk alapja, hogy megvan a maguk felépített élete és 2 kiegyensúlyozott ember kevésbé függ egymástól.

Meg hát...egy 22 és egy 30 éves emberről beszélünk. Még előttük van az élet.

2021. okt. 12. 23:17
 33/48 anonim ***** válasza:
78%

32-es!

Így van! Kva jól látod.

2021. okt. 12. 23:30
 34/48 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, más hogy van vele, de én inkább irigylem őket. :D A boldog megsemmisülésnel lett végem. :D
2021. okt. 13. 00:20
 35/48 anonim ***** válasza:
88%

"Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi."

Hát, ez tényleg borzasztóan hangzik. Felháborító, hogy erre van igénye valakinek...

2021. okt. 13. 00:26
 36/48 anonim ***** válasza:
71%
Igaza van. Ha sokat van együtt két ember az megöli a kapcsolatot, egyszerűen megunják egymást. Jó barátom volt így hetente volt 2 napot a párjával, és amikor találkoztak újra megkívánták egymást fellobbantak érzéseik. Amikor összeköltöztek egyszerűen megunták , kiidegesítették egymást.
2021. okt. 13. 09:13
 37/48 anonim ***** válasza:
88%
Ha ő nekik ez így jó, miért akarsz beleugatni?
2021. okt. 13. 09:58
 38/48 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen jól csinálják, nekem 37 évesen is jól hangzik. Legalább nem mennek egymás agyára, az összeköltözés nagyon sok addig mműködő apcsolat gyilkosa.
2021. okt. 13. 12:13
 39/48 anonim ***** válasza:
76%

Respect nekik! Jól teszik. Ha együtt laknának és állandóan veszekednének, akkor meg az lenne a bajod.

A hosszú házasság titka amúgy is az, ha felváltva dolgoznak a felek és nincsenek 0-24-ben összezárva. Mindig tudnak újat mutatni egymásnak.

2021. okt. 13. 14:39
 40/48 anonim ***** válasza:
81%
2021. okt. 13. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!