Anyám nem akarja megengedni hogy 2 cipőt vegyek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az ösztöndíjamból venném tavasszal. Tény, hogy drága cipők, az egyik 35.000 a másik pedig 45.000 de annyira jól néznek ki, hogy elmondani nem lehet. Mindkettő tavaszi-nyári-őszi cipő. Az egyik platformos a másik magasított szárú. Anya szerint hülyeség kettő cipő, főleg ilyen drágán. Az nembaj, ha véleménye van, meg az se ha elmondja, de ha a SAJÁT pénzemből venném, akkor miért akarja megtiltani? Mintha drogot készülnék venni úgy csinál.2021. okt. 6. 16:39
11/33 anonim válasza:
Tavaszi cipőt ősszel? Einstein! Tavasszal már tök más lesz a divat, nemcsak az ostobaságodon fognak röhögni, hanem a cipőiden is.
12/33 A kérdező kommentje:
7. Nem! Amit én akarok megvenni cipők közül egyik sem fehér.
Amúgy imádom hogy nem is láttátok egyik cipőt sem, de már mondogatjátok hogy ronda...🤦♀️
2021. okt. 6. 17:13
14/33 A kérdező kommentje:
13. Nem fogtad fel hogy ösztöndíj? Egyáltalán tudod mi az?
2021. okt. 6. 17:14
15/33 anonim válasza:
Igen, tudjuk: olyan pénz, amit akkor kapsz, ha nem vagy teljesen aranyhal-agyú. Valljuk be, ilyen idősen még nem kell olyan nagy tudást villantani egy ösztöndíjért.
És te tudod, mi az az ösztöndíj, kedves kérdező?!
Olyan juttatás, amit a tanulmányaidba illene fektetni.
2 qrvadrága divatcipő nem ilyen befektetés.
16/33 anonim válasza:
Tél jön, azt ugye tudod? Semmi hadznat nem fogod vennibazoknak a cipoknek egy ideig, lehetne ertelmesebb dolgokra is kolteni, de te tudod...
17/33 anonim válasza:
17:19-es, én és tesóm, sőt az ismeretségi körömben senki sem kapott ösztöndíjat gimisként. Főleg nem kb 90 ezret.
Egyetemen is 17500-at kaptam maximum...
Muti, milyen cipőkről van szó, mert kíváncsivá tettél!
18/33 anonim válasza:
Szakmunkásképzőben jól fizetnek. Én valami 45000 forintot kaptam havonta.
19/33 A kérdező kommentje:
17. Mi havi 15 ezret kapunk, így tavaszig meg lesz az ára. A cipőket nem linkelem be, mert egyesek engem is lefognak támadni hogy milyen rondák.
2021. okt. 6. 17:38
20/33 anonim válasza:
Kérdező, tennék neked egy javaslatot. Tolj végig csak 1 hónapot gyári munkával, 8 órában. Ha a kapott fizetésedből is megvennéd ezt a két cipőt, akkor lelked rajta. (De valószínűleg inkább elgondolkodsz egy kicsit..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!