Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem akarja megengedni...

Anyám nem akarja megengedni hogy 2 cipőt vegyek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az ösztöndíjamból venném tavasszal. Tény, hogy drága cipők, az egyik 35.000 a másik pedig 45.000 de annyira jól néznek ki, hogy elmondani nem lehet. Mindkettő tavaszi-nyári-őszi cipő. Az egyik platformos a másik magasított szárú. Anya szerint hülyeség kettő cipő, főleg ilyen drágán. Az nembaj, ha véleménye van, meg az se ha elmondja, de ha a SAJÁT pénzemből venném, akkor miért akarja megtiltani? Mintha drogot készülnék venni úgy csinál.

2021. okt. 6. 16:39
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Ja és 16l
2021. okt. 6. 16:40
 2/33 anonim ***** válasza:
78%

Mert hülyeség olyan drágán cipőt venni, főleg kettőt.

(Meg tudva a mai fiatalok ízlésvilágát, mindkettő bűn ronda lehet.)

2021. okt. 6. 16:40
 3/33 anonim ***** válasza:
91%

Mer valóban felesleges 2 ilyen drága cipő, nem fogod kihasználni, és feltételezem nem csak ez a két cipőd volna, hanem van a cipősszekrényedben még néhány.

Az ösztöndíjadat pedig ennél sokkal okosabb dolgokra is költhetnéd, vagy pedig gyűjtögethetnéd későbbre, mikor tényleg szükség lesz valami fontosra.

Oké, nem drogra akarod költeni, persze, ez szép, de ha más értelmetlen hülyeségre vered el, az nem sokkal jobb.

2021. okt. 6. 16:43
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
Mutasd
2021. okt. 6. 16:46
 5/33 anonim ***** válasza:
99%

Már most azon vitatkoztok, hogy jövő tavasszal mit vegyél? Addig még el is fogyhatnak a cipők, meggondolhatod magad stb.

Ha mégsem, akkor kössetek kompromisszumot, vegyél csak egy cipőt és a megmaradt pénzt tedd félre.

2021. okt. 6. 16:47
 6/33 anonim ***** válasza:
74%
ennyi pénzt csak igazi bőr cipőre szabad költeni
2021. okt. 6. 16:50
 7/33 anonim ***** válasza:
83%
Te vagy az, aki azt az eszméletlen ronda fehér platform cipőt szeretné megvenni, és vagy egy éve ír ki róla kérdéseket? Én ebbe nem szólnék bele, a lányom a saját pénzéből miért ne vehetne olyan cipőt, ami neki tetszik? Minden bizonnyal neki sem tetszik az én ruhatáram minden darabja.
2021. okt. 6. 16:50
 8/33 anonim ***** válasza:
85%
#7 nekem is gyanús hogy ugyanaz a kérdező
2021. okt. 6. 16:51
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
Azért az őszi nyányóban meg a nyári 40 fokban nem biztos, hogy ugyanazt a cipőt kellene hordani.
2021. okt. 6. 16:53
 10/33 anonim ***** válasza:
77%

Én sem engedném, sőt. Egy árából tudnál venni 5-öt is akár... Nem értem miért lehet ilyen fontos egy cipő. Belehalsz ha nem márkásat veszel?

Majd ha külön laksz és magadnak fizetsz mindent - na majd akkor vegyél ilyen drágán cipőt.

2021. okt. 6. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!