Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti örülnétek ilyen...

Anyukák! Ti örülnétek ilyen ajándéknak a lányotoktól?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy-egy gyűrűt anyunak és magamnak, olyat ami teljesen egyforma. Anya-lánya gyűrű úgymond. Hülyeség? Én 30 vagyok anyu pedig 50 éves.
2021. okt. 5. 06:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%
Anyukám a Pandora ékszereket szereti, vettem neki I love MOM charmot, amit nagyon szeret, én pedig kaptam tőle "lányomnak" valót.
2021. okt. 5. 13:01
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
Nekem fiam van, és még a gemkapcsokból fűzött kis láncának is örültem:) Ha lenne olyan ékszerünk, ami valami miatt "közös", én odáig meg vissza lennék és szívesen hordanám, igaz, hogy en orrpiercinget is például, ami nem kimondottan anyukás jellemző. 🤣🤷‍♀️
2021. okt. 5. 14:31
 23/28 anonim ***** válasza:
23%

22!

Gondolom a fiad nem 30 évesen fűzött gemkapocs nyakláncot. Itt egy 30 éves akar egy 50 évesnek ajandekozni

2021. okt. 5. 14:54
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

Valóban nem 30 évesen adta, de gondolom, 30 évesen ha ékszert akarna adni, annak pont ugyanúgy örülnék, mint régebben a gemkapocs nyakláncnak.

Nem vagyunk egyformák, van akinek az ízlése és a stílusa mindenek fölött áll, és olyan is, akinek az érzelmek és az összetartozás megélése, kimutatása az, ami miatt bármit lesz@r, például azt is, ha a bamba kölke sárgaarany smukkot hoz anyunak, holott anyu csak fehéraranyat hord, vagy fordìtva.

Magamról beszéltem, mivel véleményt kérdezett a kérdező. Ettől még más gondolhat mást a témáról, ebben sincs abszolút igazság.

2021. okt. 5. 14:58
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem egy dedós gyűrűre gondoltam, ismerem az ízlését, egy elegánsabb fajtára gondoltam ami mindkettőnknek tetszik. Nem nagyon értem miért lenne ez gyerekes, nem egyformán akarunk öltözni vagy ilyesmi.
2021. okt. 5. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
39%
Te ismered hogy egyáltalán viselné-e.
2021. okt. 5. 22:15
 27/28 anonim ***** válasza:
96%
Anyukám biztos örülne ilyen ajándéknak, pedig én is közel állok a 30hoz. Egy ízléses szép ékszer simán lehet jó ajándék, ha szereti őket, ráadásul ez egy közös szép ajándék. Nekünk pl van közös medálunk :)
2021. okt. 6. 00:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki kap valami ékszert, nem kötelezô minden nap hordani. Nyilván ha olyan ruha van rajta, amihez illik, akkor felteszi, ha meg nem, akkor másikat vesz elô. Ettôl még lehet szép ajándék.

Nekem van egy szép aranynyakláncom, olyan medállal, ahol a medál formája a születési hónapom virágát formázza, a berakott kövek pedig az adott hónaphoz tartozó féldrágakövek. Függetlenül attól, hogy valakit érdekelnek-e az ilyen “hónap virága”, “hónap köve” dolgok, egy nagyon szép, nôies nyakláncról van szó. És mivel két lányom született, ebbôl A sorozatból az ô születési hónapjukhoz tartozó nyakláncokat is megvettem. Egyelôre el van téve, nem tudnak róla. Majd középiskolás koruk körül odaadom nekik. Aztán vagy hordják majd vagy nem, nem fogok megsértôdni rajta.

2022. jan. 28. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!