Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti örülnétek ilyen...

Anyukák! Ti örülnétek ilyen ajándéknak a lányotoktól?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy-egy gyűrűt anyunak és magamnak, olyat ami teljesen egyforma. Anya-lánya gyűrű úgymond. Hülyeség? Én 30 vagyok anyu pedig 50 éves.
2021. okt. 5. 06:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

9-es, Nem, nincs ilyen mondás.

Ha nem ismered, művelődj.

Disznótor az, amit Te keresel.

Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. :D

2021. okt. 5. 08:13
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

Az én anyukám biztos örülne ennek, úgyhogy köszönöm az ötletet :)

Sőt, lehet, hogy lehetne egy közös ékszerünk a lányom-én-anyukám közt, nyaklánc, vagy karkötő.. :) Mert a lányom gyűrűt még nem hord, viszont nagyon szereti a barátság karkötőket, meg az ilyen jelképes dolgokat, és anyukám is szereti az ékszereket. 35 éves vagyok, szerintem szép gesztus. Ha nem is hordja mindig, de az összetartozás jelképét őrzi majd akkor is. :)

2021. okt. 5. 08:19
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem örülnék semmilyen ékszernek vagy ruhának. Én szeretem kiválasztani mit hordok
2021. okt. 5. 08:21
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
Én nem
2021. okt. 5. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
Én igen. Kedves gesztus lenne.
2021. okt. 5. 08:37
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

9 - oriasi figura vagy :D

Mond neked valamit a disznotor is? Mert a mondasban az szerepel, egyebkent meg nem relevans a kerdesre se :D

A mondas, amit keresel: ajandek lonak anyja se latja a fatol az erdot :D

2021. okt. 5. 08:38
 17/28 anonim ***** válasza:
93%
A válaszokat végigolvasva rájöhetünk, hogy kb 50% igen és 50% nem a végeredmény, tehát a legjobban akkor járnál, ha megkérdeznéd anyukádat.
2021. okt. 5. 09:01
 18/28 anonim ***** válasza:
86%

Én hordok gyűrűket, örülnék. Nem tudtam, hogy ettől kamasz valaki, de örülök neki.

Anyukám nem hord, kényelmetlennek tart minden ékszert, nem örülne.

Sosem értem ezeket a kérdéseket, elvégre mi nem tudjuk, hogy milyen a Te édesanyàd és mit szeret.

2021. okt. 5. 09:18
 19/28 anonim ***** válasza:
97%
Az én anyukám ezer, hogy örülne neki. Ha ismered az ízlését és szeret gyűrűket hordani, akkor szupi ajándék.
2021. okt. 5. 10:08
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Személyszerint én nem örülnék neki. Gyűrűt kettőt hordok, az eljegyzési és a jegygyűrűmet, mast nem. Más ékszert sem, amúgy. Tehát nálam a szekrényben végezné.

Ékszert csak akkor adj, ha biztos vagy benne, hogy a megajándékozott örülni fog neki és az ő Ízlése szerint valo.

2021. okt. 5. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!