Tőlem el volt várva. Nagyon kínos volt, pláne, hogy anyám rendszeresen vádolt, hogy hazudok.
Szerintem ha kellemetlen neki beszélni róla, akkor csak annyit mondj, hogy ha kell betét akkor szóljon.
2020. dec. 25. 20:15
2/30 anonim válasza:
Szerinted ahol például három lány van egy családban + anyuka akkor minden napnak menstruációs beszámolóval kellene kezdődnie? Mi a fenét mondjon el azon, hogy igen, véres a bugyim, tettem be betétet, bá, tovább lehet menni, nincs itt semmi látnivaló! Mégis mit vársz?
2020. dec. 25. 20:16
3/30 anonim válasza:
miert kellene elmondania? gondolom anyuka se jelenti be minden honapban otthon
2020. dec. 25. 20:16
4/30 anonim válasza:
Nálunk teljesen normális volt, hogy a család tudott róla. Hogyan legyenek rád tekintettel, amikor éppen görcsökben fetrengsz, ha nem is tudnak róla?
2020. dec. 25. 20:19
5/30 anonim válasza:
Jesszum pepi, még jó hogy nem azt várod, hogy mutassa meg a betétet is. Mégis mi lenne ezzel a célod? A teljes magánszféra megsértése? Vagy az, hogy elveszítse a lányod a bizalmát feléd?
2020. dec. 25. 20:21
6/30 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nem kell, hogy ez elvárás legyen. Ha esetleg valami rendellenesség jelentkezik, akkor szóljon. Bejelenteni minden hónapban szerintem felesleges, ez egy rendszeres dolog mostmár számára is.
2020. dec. 25. 20:22
7/30 anonim válasza:
Ne legyen elvárás. Ha akarja úgyis megemlíti
2020. dec. 25. 20:26
8/30 anonim válasza:
Az elsőt mondja el, hogy tudjak segíteni neki, de utána nem várnám el, hogy minden hónapban bejelentse.
Idővel (amikor már nem érzi cikinek) úgyis fogja mondani, hogy "anyu, csinálsz nekem egy teát? Nagyon fáj a hasam" és hasonló kaliberű dolgokat, hiszen ez egy teljesen természetes dolog.
2020. dec. 25. 20:36
9/30 anonim válasza:
Nem. Én anno megkértem, hogy írja fel magának egy naptárba, hogyha orvos kérdezi szükség esetén meg tudja mondani. Nem várom el, hogy szóljon, de szól, mert más betétet használunk, és szól, ha kell venni neki.
2020. dec. 25. 20:37
10/30 anonim válasza:
Én nem vártam el, de volt, amikor elmondta. Én tampont használok, ő betétet használt, rendszeresen vettem azt is,de volt, hogy előre látta, hogy kevés lesz, vagy másmilyet akart kipróbálni...
Illetve ő tudta azt is, ha fogyóban volt a görcsoldója. Olyankor szólt. Meg akkor is, ha görcsöket, emiatt nem tudott eljönni valahová. Valahogy ezt sosem volt kóztünk ciki megbeszélni, de nem is volt elvárás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!