Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves anyukák! Ti elvárnátok...

Kedves anyukák! Ti elvárnátok ezt a 12-13 éves lányotoktól?

Figyelt kérdés
1 hónapja jött meg neki az első menstruációja és most van neki másodszor, de nem mondja el. Ti elvárnátok hogy minden hónapba megemlítse?

2020. dec. 25. 20:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Én csak akkor szóltam ha kellet venni betétet, de minek bejelentési minden hónapban
2020. dec. 26. 00:11
 22/30 anonim ***** válasza:
86%
Ez a fogyóban van dolog nálunk is megvan. De nem úgy, hogy az utolsót használjuk, és körbekiabáljuk a házat, hogy ki megy el betétér,hanem mikor az utolsó egész csomagot bontjuk ki, akkor az is fel kerül a be vásárló listára. Így képben vagyok, hogy mikor van még a lányomnak. De ő nem csinál belőle gondot. Pont egyik este jött oda hozzám, hogy ilyenkor előjönnek rajta a pattanások. Nálunk nem tabutéma, de nem is elvárás.
2020. dec. 26. 00:16
 23/30 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem ha egy kislány nem mondja el, az az anya hibája. Nekem viszonylag rossz volt a kapcsolatom anyuval, de így is beszámoltam róla. Ettől függetlenül, ha valaki nem bír bízni, nem mer megnyilni az anyjának, az szerintem a szülő hibája.

Egyébként nem, minek elmondani? Majd látszani fog, hogy fogy otthon a betét vagy a fájdalomcsillapító gyógyszer. Neked pedig semmi pluszt nem ad, hogy tudod mi folyik. Max annyi, hogy ha nem magának ágyaz be, akkor megnézed a lepedőt átvérezte-e.

2020. dec. 26. 06:42
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem vártam el tőle. Anno annyit mondtam neki, hogy minden hónapban kb ebben az időben fog megjönni, de eleinte lehet pár hónap szünet is. Ha már 3 hónapja nem jött meg, akkor szóljon, mert akkor lehet hohy orvoshoz kell mennünk.
2020. dec. 26. 08:08
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Azta, nem. Ha elsore szol, akkor orulok, de egyebkent ott van a furdoben minden amire szuksege lehet, nem kell bejelenteni. Ennyi maganelete legyen mar azert mindenkinek.
2020. dec. 26. 09:13
 26/30 anonim ***** válasza:
76%

Semmi közöd a lányod ciklusához...

Annyit kell megbeszélnetek, hogyha nem jön meg, vagy kellemetlen túl erősek a görcsei, viszket lenn, stb, akkor szóljon, hogy elkísérd pl orvoshoz.

2020. dec. 26. 10:03
 27/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is elkellett mondanom amikor megjött.
2020. dec. 26. 10:14
 28/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem várnám el. Meg fogom mondani neki, hogy írja fel, mert az hasznos, és úgyis észre fogom venni, h szarul van, vagy kér gyógyszert, vagy ha van kedve, megemlíti, de elvárni, pláne leszidni emiatt, nem fogom.
2020. dec. 26. 10:15
 29/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogom tőle elvárni, hogy bejelentse minden hónapban. Majd alakul. Ha akarja mondja , valami miatt , mert mondjuk kell venni betétet vagy fáj a hasa stb, ha meg nem akarja nem mondja. Szerintem ez nem kell, hogy elvárás legyen.
2020. dec. 28. 20:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha nem mondja, akkor honnan tudod, hogy megvan neki?
2021. máj. 18. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!