Miért érzem magam rosszul apám jelenlétében? 22/F
Figyelt kérdés
Már évek óta észre vettem ezt magamon és igazából mostanában kezdett ez el igazán zavarni, hogy látom, hogy másnak milyen jó a viszonya az apjával én meg csak nagyon felszínes dolgokról tudok beszélgetni vele. Már nem élnek együtt anyámmal, csak ritkán jön hozzánk, viszont amikor megjelenik, akkor nagyon össze szorul a gyomrom és feszült leszek, olyan érzésem van, mintha egy rossz főnöknek kéne elmondanom, hogy elszúrtam valamit.
Nem emlékszem, hogy megvert volna valaha is, viszont kb 12 éves koromban voltak neki lelki bajai, sokszor voltak kiborulásai, sokszor mondta, hogy megöli magát, viszont arra nem emlékszem, hogy alakult ez ki bennem, pedig más emberekkel szemben nem vagyok félénk, elég jól megàllom a helyem a munkában is.
2021. okt. 4. 16:23
1/4 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, csak én tudom honnan ered. Mára már elfogadtam, és elviselem. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
2/4 anonim válasza:
Feltehetően kevés lelki közösséget érzel vele kapcsolatban, ráadásul ha csak ritkán találkoztok, akkor érthetően egyre inkább olyan idegennek érzed, aki betolakodik az életedbe.
4/4 anonim válasza:
Nekem még hányingerem is van, ha meglátom... Valószínűleg olyan lelki sebet hagyott benned, amit nem tudsz feldolgozni. Pont ilyen, amikor nagyon szereted, és öngyilkossággal fenyeget. Akkor nem érzed, de lelki sebet hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!