Hogy értessem meg anyámmal (többi lenn)?
Én telejsen megértem! Pont így vagyunk mi is anyuval: ő az az ölelgetős, beszélgetős nagyszájú hangos extrovertált én meg a csendes, magamnak elvagyok introvertált, plusz azt is utálom ha simogatnak, fognak, puszilgatnak (kivéve a párom/bátyáim).
Nem tudok megoldást, már egy város választ el minket, hetente, kéthetente találkozunk és hiába imádom, mert az anyám, de áááá őrületbe tud kergetni azzal, hogy mindig fogná a kezemet, simogatná a hajamat, arcomat és olyan hangos - a nevetése pedig sokszor fülsértő. Sajnos ha szólok neki, akkor vérig sértődik és sír.
Szóval csak a távolság segít, de megoldás nem igen lesz erre soha. Ő így szeret, én meg amúgy. El kell fogadni.
26/L
Semmiféleképp ne ignoráld és ne legyél vele ingerült. Örülj neki, hogy így foglalkozik veled az anyukád, én mindig is szerettem volna ilyen kapcsolatban lenni vele.
Azt tudom javasolni, hogy amikor épp nem ingerült állapotban vagy, akkor ülj le vele beszélni és mondd ezt el neki, hogy amikor rossz passzban vagy, akkor szereted az egyedüllétet. Mert ha akkor mondod ezt, amikor konkrétan rossz passzban vagy, akkor valamiért kevésbé hihető. Kommunikáljatok többet, ha éppen nem vagy introvertált hangulatban.
Kérdező, maradjunk annyiban, hogy te sem vagy a kommunikáció világbajnoka.
Valóban szerencsésebb lenne, ha nem csak akkor próbálnád értésére adni, hogy a te személyiséged ebben is eltér az övétől, amikor éppen pokróc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!