Hogy értessem meg anyámmal, hogy ezek nem utalnak arra, hogy párkapcsolatban lennék az adott személyekkel?19l
Előkerültek a kirándulásos képek három évvel ezelőttről, és amikor ezeket nézegettem anyu meglátta. És ugye én akkor egy barátnőmmel voltam egy szobában, és franciaágyas szoba jutott nekünk anno, és ez látszott egy képen. Anyám meg tisztára kiakadt, hogy miért alszok egy ágyban egy lánnyal, leszbikus vagyok, vagy mi van. Konkrétan nem fér a fejébe, hogy miért nem ellenkeztem anno, ha semmi olyasmiről nem volt szó. De nem érti, hogy csak úgy volt hely, ha ellenkezek se jutok vele előrébb, meg speciel engem nem zavart.
Mostanában meg anyu egyik barátnője meglátott engem egy kilencedikes kiscsajjal (csak barátok vagyunk) abban a városban, ahol kollégista vagyok. És kézenfogva járkáltunk, mert nagy volt a tömeg, az illető meg nem bírja a tömeget, és pánikrohama lenne, ha elkeveredne, szóval csak ezért járkáltunk úgy. Anyám barátnője meg megkérdezte anyut, hogy a csaj a párom-e, és most anyu megint azt hiszi, hogy leszbikus vagyok. Értem én, hogy félreérthető a szituáció, de van rá lokigus magyarázat.
Mégis mindenből arra jut, hogy akivel szeinte félreérthető helyzet van, azzal biztos van valami, pedig nem. Miért nem képes ezt megérteni?
Anyudnak komoly problémái vannak...
A barátnője meg egy mocskos kis spicli
Én fiú vagyok és bár nem ilyen volt a helyzet de amikor sokat mentem sétálni csak úgy akkor is megkaptam hogy biztos egy csajhoz járok pedig egyáltalán nem volt senkim és az is rosszul esett
Szóval ez meg + rossz lehet neked :/
Részvétem
Én férfi vagyok, sokat utaztam már (szintén férfi) barátokkal külföldre, ahol csak franciaágyas szobában volt olcsó szállás. Attól még nem lettünk homoszexuálisok :D
Nevetséges az egész, anyukádnak üldözési mániája van...
Én tartom a távolságot, koliban is lakok (már amikor nincs online oktatás, vagy szünet.)
Igazából a barátnője nem árulkodásnak mondta el. Ő tök pozitívan nyilatkozott, ilyen jajj láttam a lányod a párjával, nem is mondtad, jujj de aranyosak jelleggel. Tehát ő leszbikusnak hitt távolról, azt hitte, hogy ha így "felvállalom", akkor tuti tudja anyu is, lehet neki nyugodtan áradozni, hogy látott engem valakivel. Csak az illető nem a párom, nem vagyok leszbikus, és ha az lennék se mondanám meg anyámnak. :D
Hát ne haragudj, de anyudnál valami tényleg nincs rendben. Szinte minden kiránduláson, ottalvós bulin vagy bármi hasonlón egy ágyban kellett aludnom más lányokkal. És egyikünk sem leszbikus. Mégis hol kéne aludni, ha nincs több ágy? Valaki a földön alszik, más meg terpeszkedjen nyugodtan a franciaágyon?
Sőt, mondok durvábbat, még fiú baráttal is aludtam egy ágyban úgy, hogy semmi nem történt köztünk (nem, ő sem meleg), és két teljesen hetero fiút is láttam együtt aludni, mivel senki nem akart a földön kuporogni. Ilyen esetekben ennek semmi köze nincs az ember szexualitásához, egyszerűen mindenki kényelmesen szeretne aludni, és senki nem annyira bunkó, hogy kisajátítson egy teljes ágyat.
Ha vele vagy a tesóddal (ha van) kéne valamiért együtt aludnod, akkor meg vérfertőzőnek tartana? Csak mert nagyjából ugyanennyi logika lenne abban is.
Amúgy én is több hasonló kérdést láttam mostanában. Ha azokat is te írtad ki (és igazából akkor is, ha nem), akkor egyszerűen ne foglalkozz vele. Aki ennyire bele akar kötni a dolgaidba, magánéletedbe, azt sajnos nem fogod tudni meggyőzni talán még azzal sem, ha lesz egy férjed és három gyereked. Egyszerűen hagyd rá az egészet, ha nem ért a sok "nem"-ből. Megmondod szépen neki, hogy nem vagy leszbikus, de azt hisz, amit akar, és onnantól kezdve nem foglalkozol vele. Nem nagyon tudsz mást csinálni.
Az én anyám azt hitte, hogy 16 évesen megdugtak és terhes vagyok, meg rib...c, hónapokig meg volt őrülve, beképzelte, hogy terhes vagyok, meg ezt hallgattam, hogy "k...rva vagyok, álljak ki a sarokra".
Mindezt azért, mert a református hittan táborban fiúk is voltak és feltöltötték Facebookra a képeket, amit az öcsém megmutatott neki. Nem volt rajta se kézfogás, se csók, se olyan, semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!