Hogy értessem meg anyámmal, hogy ezek nem utalnak arra, hogy párkapcsolatban lennék az adott személyekkel?19l
Előkerültek a kirándulásos képek három évvel ezelőttről, és amikor ezeket nézegettem anyu meglátta. És ugye én akkor egy barátnőmmel voltam egy szobában, és franciaágyas szoba jutott nekünk anno, és ez látszott egy képen. Anyám meg tisztára kiakadt, hogy miért alszok egy ágyban egy lánnyal, leszbikus vagyok, vagy mi van. Konkrétan nem fér a fejébe, hogy miért nem ellenkeztem anno, ha semmi olyasmiről nem volt szó. De nem érti, hogy csak úgy volt hely, ha ellenkezek se jutok vele előrébb, meg speciel engem nem zavart.
Mostanában meg anyu egyik barátnője meglátott engem egy kilencedikes kiscsajjal (csak barátok vagyunk) abban a városban, ahol kollégista vagyok. És kézenfogva járkáltunk, mert nagy volt a tömeg, az illető meg nem bírja a tömeget, és pánikrohama lenne, ha elkeveredne, szóval csak ezért járkáltunk úgy. Anyám barátnője meg megkérdezte anyut, hogy a csaj a párom-e, és most anyu megint azt hiszi, hogy leszbikus vagyok. Értem én, hogy félreérthető a szituáció, de van rá lokigus magyarázat.
Mégis mindenből arra jut, hogy akivel szeinte félreérthető helyzet van, azzal biztos van valami, pedig nem. Miért nem képes ezt megérteni?
Én már abból indulok ki, hogy miért nem mindegy édesanyádnak a te szexualitásod. Ha éppen a lányokat szeretnéd, az a te ügyed, te attól lennél boldog stb.
AZONBAN a kérdésedre pedig azt tudnám javasolni, hogy amikor beszélsz anyukáddal, mondd meg, hogy ha szeretné, higgyen, amit akar, te tudod, hogy mi az igazság. Vagy éppen azt is mondhatod, hogy lehet, hogy ma ez a téma még a csapból is folyik, de ettől még te nem akarsz csak ezért divatolni vagy nem kell attól félnie, hogy ilyen "probléma" történik meg, mert legtöbben egyébként is kinövik 30as éveikre.
Szerintem is mondd meg anyukádnak, hogy azt gondol, amit akar, téged nem érdekel.
Ne magyarázkodj neki! Vond meg a válladat, és mondd, hogy kár bármit mondanod, ha egyszer úgyis ragaszkodik a rögeszméihez.
Esetleg kérdezd meg: és ha tényleg lenne párkapcsolatod? És ha leszbikus lennél? Akkor mi lenne?
Apukád veletek él? Neki nincsen több esze? Ő nem lenne segítőtársad, hogy anyukád ostobaságait leállítsa?
Egyébként az a barátnője is nagy szamár, és akkor még finoman fogalmaztam. Tömegben két fiatal lány fogja egymás kezét, nehogy elszakadjanak egymástól - aki ebbe leszbikus kapcsolatot lát bele, az debil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!