Hogy értessem meg anyámmal (többi lenn)?
Költözz koliba, mikor majd lehetséges. De komolyan.
Az én anyám is ilyen, pedig apám le is cseszte mikor kb 10 évesen eléggé kikészített. (Valamin összevesztünk, a végén én szépen el akartam vonulni a szobámba, de jött utánnam, majd lementem a konyhába, s oda is, meg mindenhova. Békemet nem hagyott, s közben mind mondta a magáét.)
Múlt héten is hazajöttem az egyetemről, szombat délután épp élvezném ki, hogy nem 3-an vagyunk egy szobában, de fél óránként jött fel a szobámba. Peddig az égadta világon semmi oka nem lett volna rá. Mi ott a koliban 3-an mind vigyázunk, hogy ne zavarjuk egymást (Ha korábban kell menni órára, mint a másik, csendben készülődünk. Ha fülhallgató nélkül hallgatunk valamit, megkérdezzük, hogy zavar-e most mást. Ha valaki telefonál, elhalkulunk. Nem járkálunk össze vissza. Nem megyünk be más személyes terébe. stb.) Erre anyám egy rövid délután alatt minimum 6-szor feljött, úgy hogy annak csak annyi értelme volt, hogy zavart engem az épp aktuális elfoglaltságomban. S még arra se lehet fogni, hogy rég látott, mert míg otthon laktam is ilyen volt.
Nem, csak ha olyanom van, akkor próbálom elzavarni.
#3, az én anyám odahív magához ilyen hülyeségekkel amikor a személyes dolgaimmal foglalkoznék. Kb ilyenekről beszélni mit fog holnap főzni, milyen az időjárás stb.
Nem tudom, ha elköltöznék akkor lehet hogy a telefonba mondaná ezeket vagy 0-24 nálam lenne :)
egy bölcs szülő látja mikor akar a gyereke egyedül lenni
egy bölcs gyerek meg belátja, hogy a szülő nem hülye és tudja, hogy zűr van, ha ennyire kizárod az életedből.
Csak különbözőek vagyunk, ennyi az egész!
Szerintem ez természetes hogy kis korban elmondok mindent aztán felnőttként már nem nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!