Abban az esetben, ha az apuka (elvált szülők) csak a látszat kedvéért törődik a gyerekével...? többi lent
Figyelt kérdés
pl. elviszi láthatásokra hetente-kéthetente pár órát, hogy a rokonok (hozzájuk viszi) vagy a barátnője lássák, hogy ő milyen gondos apuka. De egyébként nem foglalkozik vele, pl hogy hogyan tanul, nem veszi ki a részét a hétköznapi gondok megoldásában. Anyagilag sem töri össze magát, hogy segítsen, pedig tudja, hogy az anyának semmi segítsége sincs. Ti annyiban hagynátok ezt a színjátékot, vagy igyekeznétek a rokonok, barátnő szemét felnyitni erről a helyzetről, hogy apuka mekkora színész is valójában? (a rokonai nagyon megszólnák, és a barátnő is csalódna benne, ha egyáltalán nem foglalkozna a gyerekkel. De az sem kizárt, hogy a gyerekre hivatkozva csinál magának apuka programokat a haverokkal)2021. okt. 3. 08:26
41/64 A kérdező kommentje:
*szülő, akinél
2021. okt. 3. 12:56
42/64 A kérdező kommentje:
És éppen azért lenne szükségem segítségre, hogy a gyerek ne egy besavanyodott, örökké befeszült, megfáradt nőt kapjon anyaként. Ez nem egyenlő azzal, hogy akkor "adja örökbe a nő, ha nem kell neki a gyerek". Kis segítséggel a gyerek is egy kiegyensúlyozottabb anyával élhetne, apuka aktívabb közreműködésével. Mert aki azt írta, hogy őőő bezzeg egyedül felnevelte a gyereket blablabla.. lehet az lepasszolta a nagyszülőknek - apuci híján.
2021. okt. 3. 13:03
43/64 anonim válasza:
Milyen szívességet tehetünk, ajánlhatunk esetleg bébiszittert? Vagy kérjük meg a szüleidet?
44/64 A kérdező kommentje:
A szüleim már nem élnek te s.ggf.j. Babysittert pedig ha fizeted akkor küldheted!!
2021. okt. 3. 13:06
45/64 anonim válasza:
És honnan kellene tudni, hogy kid él? Akkor testvér, barátnő, ismerős? A bébiszettert meg mégis miért mi fizetnénk neked? Miért minden opció csak az lehet, hogy más oldja meg helyetted a problémádat?
46/64 anonim válasza:
Sőt mondok még egyet. A gyereknek nincsenek barátai? Nem járnak át egymáshoz bandázni?
47/64 anonim válasza:
De mi a ráknak szültél ha most meg vergődsz?
NEM mi csináltuk a gyereket, ne rajtunk verd Le a port.
Kezdem már unni hogy veletek van tele minden, most is a kölykök üvöltöznek valahol az utcában, akikre tojik az anyjuk, de megcsinálni nem volt nehéz őket.
Ezeket sem én szültem mégis zeng tőlük a fejem.
48/64 A kérdező kommentje:
Szerinted normális az, hogy mindennel barátokat, ismerősöket kell, hogy terheljek. Mindenkinek megvan a maga családi élete, és nem más gyerekét akarják pesztrálni. Így is szégyen, hogy állandóan a barátaim segítségére vagyok szorulva, pedig van a gyereknek apja, akinek ez lenne a dolga, legalább annyira mint nekem. Mert egyikünk sem a gyerektől vált el - állítólag. És igen, így szoktam megoldani, közben lesül a pofámról a bőr, hogy már megint segítséget kell kérnem olyantól, akinek ehhez semmi köze.
2021. okt. 3. 13:20
49/64 anonim válasza:
Nos, én írtam, hogy egyedül neveltem. Nem, nem volt nagyszülő. Megoldottam. Kerestem bébiszittert -esszel lehet ám olcsót is találni, csak épp nem ma délután 4kor kell elkezdeni keresni, hogy ja, ma hatra kellene jönni... Ha a gyerek 8 éves, nagy eséllyel másodikos, ergo csak kellene hogy legyen minimum egy barátja. Pl én ilyenkor felhívnám anyukát, hogy figyi, Gizi, szombaton túlóráznék, lehetne hogy nálatok lesz a Józsika 9tol hatig? A következő héten meg jöhetne Pistike hozzám, ti meg kikapcsolódhatnátok a férjeddel. Hm, hm...
50/64 A kérdező kommentje:
Mint írtam, pont így oldom meg. És ez elég szégyen, tekintve, hogy nem ez lenne a normális (mivel van apja a gyereknek)
2021. okt. 3. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!