Abban az esetben, ha az apuka (elvált szülők) csak a
látszat kedvéért törődik a gyerekével...? többi lent
Figyelt kérdés
pl. elviszi láthatásokra hetente-kéthetente pár órát, hogy a rokonok (hozzájuk viszi) vagy a barátnője lássák, hogy ő milyen gondos apuka. De egyébként nem foglalkozik vele, pl hogy hogyan tanul, nem veszi ki a részét a hétköznapi gondok megoldásában. Anyagilag sem töri össze magát, hogy segítsen, pedig tudja, hogy az anyának semmi segítsége sincs. Ti annyiban hagynátok ezt a színjátékot, vagy igyekeznétek a rokonok, barátnő szemét felnyitni erről a helyzetről, hogy apuka mekkora színész is valójában? (a rokonai nagyon megszólnák, és a barátnő is csalódna benne, ha egyáltalán nem foglalkozna a gyerekkel. De az sem kizárt, hogy a gyerekre hivatkozva csinál magának apuka programokat a haverokkal)
"A gyereknek nem akarsz rosszat, de gondolom apuci elleni hangolás azért még megy így" bőven megérdemelné, de mint írtam, gyereknek nem akarok rosszat...
2021. okt. 3. 09:16
12/64 anonim válasza:
Akkor leírom újra. Örülj, hogy ennyit foglalkozik vele. Ha lehull a szuperapa álca nem lesz oka ennyit sem jönni érte. És a láthatás nem kötelező a külön élő szülőnek.
2021. okt. 3. 09:20
13/64 anonim válasza:
Tisztelt olvasóink!
Az “Elhagyott anyuka szét akarja túrni apuka új kapcsolatát” című rovatunkat olvashatták.
Viszontlátásra!
2021. okt. 3. 09:22
14/64 A kérdező kommentje:
Akinek az előző kapcsolatból született gyerekkel való törődés szétcseszi a kapcsolatát arról inkább nem írok véleményt. Főleg, hogy nagyon frusztrált vagy, nem akarom fokozni, van bajod neled is enélkül is...
2021. okt. 3. 09:27
15/64 anonim válasza:
Nem széttúrásról van szó, hanem arról, hogy lényegesen nehezebb megoldani a dolgokat úgy, hogy egyedül van mindenre. Egyszerre kell a gyereknek ruhát venni és mondjuk a vízóra-leolvasót várni. Baromi fárasztó lehet, és nincs pihenő vagy betegszabi.
2021. okt. 3. 09:27
16/64 A kérdező kommentje:
Mert nekem nem nehéz megoldani 0-24-ben?? Neki csak heti 1-2 délután lenne. Nekem az összes napom erről szól...
2021. okt. 3. 09:31
17/64 A kérdező kommentje:
16: bocsánat, elsőre félreértettem Azt hittem megint apukát védi valaki, hogy neki milyen nehéz egyszerre mindent intézni
2021. okt. 3. 09:32
18/64 anonim válasza:
16, ha apuka ilyen, akkor eddig is ilyen volt, semmi változás nincs.
A kérdezőnek fáj, hogy megcsalták, elhagyták, semmi nem fog változni attól, hogy arra fordítja az energiáját, hogy bosszút álljon és megpróbálja szétcseszni a pasi új kapcsolatát, meg a gyereket és az apját szétválasztani.
2021. okt. 3. 09:33
19/64 anonim válasza:
Kedves kerdezo ! Apam ugyan ez az apuka! Eljatszotta gyerekkoromba hogy o mekkora sztar apuka , gyerektrtast persze nem fizetett, ha beteg voltam es anyum szolt , hogy beteg a gyerek , egesz nap elerhettlen volt csak ne keljen segiteni . Most hogy mar felnottem , nem lehet neki elmondani semmit mert azt hasznalja fel , hogy magat fenyezze a nok elott. Odaig fajult a dolog , hogy en ugy teher nguy vagyok , de a nevemben ker kolcsont a haverjaitol.
Foggalmam sincs mit lehet tenni !
2021. okt. 3. 09:33
20/64 anonim válasza:
Hát mondjuk én a gyerek születésétől 8 éves koráig volán egyedülálló anya, mégis mimdent meg tudtam oldani. Nem, apuka még látszatból se törődött a gyerekkel.
Ha ilyen nehéz neked, kérdező, talán inkabb add örökbe, akkor nem kell szenvedned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!