Van még rá esély, hogy megbékéljenek vele?
Az egész ott kezdődött, amikor összejöttünk párommal és teljesen ki voltak akadva, hogy 9 évvel idősebb nálam (én most 24 éves vagyok).
Augusztus elején házasodtunk össze és nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Most meg teljesen ki vannak kelve magukból, hogy úgysem fog velem maradni, mert túl fiatal vagyok hozzá, biztos csak azért van velem, mert fiatalabb lánytól akart gyereket stb. Illetve nem tetszik nekik, hogy vallásos. Sosem próbálta rám erőltetni meg semmi ilyesmi, engem pedig nem zavar ez a dolog.
A kapcsolatot sem akarják velem tartani, nem is keresik a társaságomat, egyáltalán nem akarnak velem beszélni.
Nah, népek, ez most kinek taposott a tyúkszemére? Remélem jobban vagytok így, hogy kinyomtátok a stresszt a piros x-szel magatokból.
Mit akartok hallani? Szivárványos pónilovas rózsaszín-világoskék mesécskét?
Képzeljétek, a valóság néha még fájdalmasabb, keményebb tud lenni, mint a gyakoris válaszok!
Nyugodtan mehet a 0°%, leszarom a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!