Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még rá esély, hogy megbéké...

Van még rá esély, hogy megbékéljenek vele?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, amikor összejöttünk párommal és teljesen ki voltak akadva, hogy 9 évvel idősebb nálam (én most 24 éves vagyok).

Augusztus elején házasodtunk össze és nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Most meg teljesen ki vannak kelve magukból, hogy úgysem fog velem maradni, mert túl fiatal vagyok hozzá, biztos csak azért van velem, mert fiatalabb lánytól akart gyereket stb. Illetve nem tetszik nekik, hogy vallásos. Sosem próbálta rám erőltetni meg semmi ilyesmi, engem pedig nem zavar ez a dolog.

A kapcsolatot sem akarják velem tartani, nem is keresik a társaságomat, egyáltalán nem akarnak velem beszélni.

2021. szept. 30. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Nah, népek, ez most kinek taposott a tyúkszemére? Remélem jobban vagytok így, hogy kinyomtátok a stresszt a piros x-szel magatokból.

Mit akartok hallani? Szivárványos pónilovas rózsaszín-világoskék mesécskét?

Képzeljétek, a valóság néha még fájdalmasabb, keményebb tud lenni, mint a gyakoris válaszok!

Nyugodtan mehet a 0°%, leszarom a jövőben.

2021. szept. 30. 23:21
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Nekem egyszer azt tanácsolták, hogy csak azért is menni kell, együtt programozni, és akkor egyszer csak majd hozzászoknak az emberhez. Ez most eszembe jutott, de magamtól én is azt mondanám, hogy a házastársam fontosabb, mint a szüleim, szóval leépíteném a velük való kapcsolatomat. Ki tudja mit látnak bele, projektálnak rá, vagy nem bírják elviselni, hogy elvette a lányukat, ekkor a kora csak ürügy. Ő bennük van a probléma.
2021. okt. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!