Teli torokból ráüvöltöttem anyámra, hogyan kérjek bocsánatot?
21 te nem olvasod amit írogat ez a majom? Teleköhögte anyám a szobámat, levüvöltöttem három megyével arrébb is halloták, de NAGYON TELEKÖHÖGTE.
Üvegtigrisben volt az a rész: "...de nagyon csuklik"
1. Igazad van abban, hogy nem illik másra ráköhögni. Ezt hazánkban sajnos senki nem veszi komolyan.
2. Ilyen fokú rettegés ennek ellnére sem indokolt, kivéve, ha súlyos immunológiai vagy más krónikus betegséged van. Ha a nátha, köhögés veszélyezteti az életedet, akkor jogosan aggódsz.
De ezt gondolom tudná édesanyád és akkor jobban vigyázna.
#23 Teleköhögte anyám a szobámat: Igen, ebbe mi a hihetetlen? beleköhög a levegőbe sokat.
levüvöltöttem három megyével arrébb is halloták: Metafora a nagyon hangos ordításra.
#24 és 25 nem, nem az én kérdésem ez.
Én nagyon sajnálom anyukad, hogy ilyen gyereke van,aki így bánik vele mindössze azért, mert szegény beteg..
Inkább aggódj érte, kicsit kiméld ki,csinálj neki teát.. de az,hogy ő tart el,és elüldözöd a házból, mert beteg,és ordibalsz vele...
Én a 4 es hozzászolóval egyetértek,és ennyi ember szavazatából 91%-a is...nem véletlen😅 és igyis szépen van fogalmazva.
Szerintem próbálj emberként viselkedni anyukaddal..és elmondani neki,h inkább nem is ő,hanem te vagy beteg,és menjetek szakemberhez ezzel...vagy költözz el... aztán majd nem fertőzz le senki:) ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!