Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyibe kerül egy kamaszlány?...

Mennyibe kerül egy kamaszlány? Te mire szánnal pénzt ezek közül?

Figyelt kérdés

Ezek közül mit vennél/engednél meg egy 12-16 év közötti lánynak?

-smink

-pórustisztitas

-szőrtelenítés

-szemöldök szedés

-milyen ruhába járhatna

-telefont vennél-e, ha igen mennyiért

-milyen áron vennél ruhát, cipőt, sminket

-illetve engednéd-e a körömlakkot, hajapoló dolgokat (saponom kívül)

2021. szept. 25. 11:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
94%
Oké, ne vegyél neki egy 600.000es telefont, de 12 évesen hogyan dolgozzon meg pl egy borotváért? Attól mert neked rossz volt, pont kicsit jobb életet kellene megmutatnod. Az étel sem lesz alap, csak ha mindent megcsinált és rend van?
2021. okt. 1. 09:06
 22/49 anonim ***** válasza:
4%
Ételt kapna természetesen amit csak akar, az már tényleg kínzás volt. Többit nem vennék neki. Tanulja meg milyen az élet
2021. okt. 1. 10:15
 23/49 anonim ***** válasza:
94%
#22 Nemhogy milliomos nem vagy, de szülő sem. Egy unatkozó kamasz vagy, aki jelenleg nem kap meg semmit, és ilyen válaszok írkálásával próbálja meg jobban érezni magát.
2021. okt. 1. 12:07
 24/49 anonim ***** válasza:
14%
Kamasz rég nem vagyok, de ha megnyugtatlak ezzel gyerekem nem lesz soha. De ha akartam volna biztos, hogy ezt a kegyetlen nevelési módot választottam volna, mert engem sok mindenre megtanított pénzügyileg. Meg nem csak engem hanem férjemet is
2021. okt. 1. 12:11
 25/49 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem lesz, akkor nem hiszem, hogy releváns a mennyit költenél a gyerekedre kérdés.
2021. okt. 1. 13:41
 26/49 anonim ***** válasza:
1%

Telefont nem vennék, helyette menő ruhát, cipőt, márkásakat, órát, napszemüveget. (max keret erre havi 80.000)

A telefont érje el saját erőből, ha annyira fontos neki, a cuccait egy év kihordás után eladhatja, ha máshogy nem megy.

Kozmetikus cuccok stb kilőve, helyette kötelezően heti 2-3 edzés kézilabda, gimnasztika vagy úszás vagy tenisz (havi 80.000 ig bezárólag).

Csak egészségügyi cuccokat kapna, elektromos fogkefe, hintőpor, női eü felszerelés, táplálék kiegészítők, nomális junk-food mentes kaja, (kivéve) üditőkből csak energiaitalt engednék meg heti 2 doboz max azonkívül főzhet teát (valódi teákból) vagy víz, kakaó, tej.

Erre nehéz pénzösszeget írni.

Ruhákban annyi megkötés lenne, hogy minimum térdfölé kell érnie bármi is az, és nem lehet testhez feszülős!

Tangát, bámilyen csipke fehérneműt nem hordhat!

Szoknyát kizárólag rövidnadrággal, vagy hagyományos sötétszínű bugyival.

Körömlakkot engedném abban az esetben ha nem színes.

Rúzst, sminket pórustisztítást, szemöldökszedést nem engedném.

Szőlőzsír is csak színtelen lehetne.

Ezek persze tanulmányi eredménytől / teljesítménytől függővé lennének téve ami kötelező az pedig kötelező!

Próbálnám ösztönözni azal, hogy ha jó tanulmányi eredményt / teljesítményt hoz akkor bizonyos tiltott dolgokat max egy hétig bezárólag vagy eredmény / alkalom megengednék. Ez ersze nem azt akarja jelenteni, hogy ha sikerül az kitűnő év végi bizonyítvány akkor egy hétig részegen táncolhat (azt majd inkább én fogok).

2021. okt. 8. 09:53
 27/49 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó: te milyen szektàhoz tartozol?
2021. okt. 8. 09:56
 28/49 anonim ***** válasza:
1%

Kozervatívhoz!

Nincs rbanckodás, sport van, aki beszól meg lealázza egy hátraszaltóval!

2021. okt. 8. 10:00
 29/49 anonim ***** válasza:
92%

És ha a gyereked nem szereti a sportokat?

És mi van ha imádja, karriert akar ebből és egyszer lesérül annyira, hogy fel kell adja az álmát?

És miért nem lehet feszülős a ruha? Tán baj ha van alakja egy gyereknek?

2021. okt. 8. 10:03
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy nem szereti ennyi idős korára.

Miféle álmot kéne feladnia?

Nem erőltetem hivatásos sportolónak, csak rendszeresen mozogjon és érjen el helyezéseket.

Az nem szereti a mozgást 12-16 éves korára akit már 5 évesen se mozgattak, hordtak uszodába, követelték meg hogy gyalog vagy biciklivel menjen, hanem babakocsiba tolták még 3-4 évesen is.

Ha valaki 16 éves koráig soha semilyen edzésre magától nem képes elmenni, vagy benevezni akár egy helyi versenyre is, és még hobbiból sem jár el mozogni az azért már nevelési hiánnyosság..

2021. okt. 8. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!