Mit tegyek? Már nem bírom!
Figyelt kérdés
18 éves vagyok lány vagyok szüleimmel élek. Sajnos mikor már anyám hasában voltam akkor is életük része volt az agresszió, anyámat apám terhesen is verte. Mióta megszülettem ellenem vannak.Tudom vannak olyan gyerekek akik csak ezt ilyen korban kitalálják de én nem. Pici korom óta anyu ver engem,akar az utcán is vagy egy üzlet közepén. se nem csavargok(nem is engednek egésznap bevagyok zárva) nem cigizek, nem iszok,( még kvt vagy energiaitalt sem!) Járok iskolába és dolgozni is. Olyan csúnyán beszélnek velem pl a múltkor is oda adta nekem a piacon anya a táskáját hogy fogjam meg amíg ő vásárol erre utána mikor végzett elkezdett csunyan atkozni hogy miért van nálam.. vagy előbb is rám fogtak úgy valamit ami nem igaz és mondtam hogy nem igaz és apám szájba akart vágni csak elrántottam a fejem..és azt mondta szét töri a csontokat az arcomba, rohadt büdös k....a vagyok minek élek. Vagy a múltkor mondtam vegyen nekem csokit anyu mikor ment a boltba és azt mondta majd mécsest veszek a sírodra. Volt olyan hogy nem akartam menni papához akkor még ilyen 9-10 éves voltam és hajastol erősen lerangatott a földre agyrazkodasom is lett. 5 évesen a fejemet beleverte a falba ezt mai napig anyám emlegeti mert én nem emlékszek rá. Mit tegyek nincs pénzem iskolás vagyok hogy koltozzek el😭 meg a kapuig nm engednek sehova engem ütnek nagyon csúnyán beszélnek velem2021. szept. 14. 13:00
11/25 anonim válasza:
Menekülj!! S akár jelentsd is fel őket!!!
12/25 anonim válasza:
Itt a Heves Megyei Kormányhivatal linkje, középen kékkel olvashatod: A Családvédelmi szolgálatok címlistája. Arra pöccints rá, kinyílik egy excell-fájl. A következő helyszínek címei-telefonszámai vannak ott: Eger, Heves, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan. Kiválasztod a hozzád közelit, ott a száma, felhívod, elmondod, hány éves vagy, és időpontot kérsz, hogy bántalmazás miatt védelemre van szükséged. Ha nem tudsz elutazni, akkor megmondod, hogy szó szerint fogságban tartanak, ha még 18 alatt vagy, kimennek érted az iskolába, és onnan mentenek ki, a szüleidnek csak akkor szólnak, amikor már biztonságba helyeztek. Itt a gyakorin már egy gyerek ugyanezen a módon megszabadult a drogos, bántalmazó szüleitől. Addig is amikor elkezdenek átkozni, kapcsold be a hangfelvételt a telefonodon, úgy, hogy ne lássák. Mikor behívnak a családvédelemhez, játszd le benn nekik, csak hogy hallják, nem kitaláció a dolog.
14/25 anonim válasza:
És ennek soha semmi nyoma nem volt, se orvos, se tanár, se nyáron kevesebb ruhában senki nem látta...
Nem volt soha tanú az utcán, boltban
15/25 anonim válasza:
Látod, Kicsi virágszál! Máris mennyien segítenek neked! Nemsokára boldog életed lesz, és csak egy rossz rémálom lesz az egész!❤️😊
16/25 anonim válasza:
15.hát ez nagyon megnyugtató hozzászólás..
17/25 anonim válasza:
@16 Talán mégis csak jobb, mint ami a "szülei" művelnek vele!!!!
18/25 anonim válasza:
Kérlek mindenképp írj majd a fejleményekről.
19/25 anonim válasza:
14. Rolam se tudtak sose milyen csaladbol jovok. En nagyon jol rejtegettem... nem akartam hogy tudjak.
20/25 anonim válasza:
Kérdező van valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!