Mit tegyek? Már nem bírom!
Figyelt kérdés
18 éves vagyok lány vagyok szüleimmel élek. Sajnos mikor már anyám hasában voltam akkor is életük része volt az agresszió, anyámat apám terhesen is verte. Mióta megszülettem ellenem vannak.Tudom vannak olyan gyerekek akik csak ezt ilyen korban kitalálják de én nem. Pici korom óta anyu ver engem,akar az utcán is vagy egy üzlet közepén. se nem csavargok(nem is engednek egésznap bevagyok zárva) nem cigizek, nem iszok,( még kvt vagy energiaitalt sem!) Járok iskolába és dolgozni is. Olyan csúnyán beszélnek velem pl a múltkor is oda adta nekem a piacon anya a táskáját hogy fogjam meg amíg ő vásárol erre utána mikor végzett elkezdett csunyan atkozni hogy miért van nálam.. vagy előbb is rám fogtak úgy valamit ami nem igaz és mondtam hogy nem igaz és apám szájba akart vágni csak elrántottam a fejem..és azt mondta szét töri a csontokat az arcomba, rohadt büdös k....a vagyok minek élek. Vagy a múltkor mondtam vegyen nekem csokit anyu mikor ment a boltba és azt mondta majd mécsest veszek a sírodra. Volt olyan hogy nem akartam menni papához akkor még ilyen 9-10 éves voltam és hajastol erősen lerangatott a földre agyrazkodasom is lett. 5 évesen a fejemet beleverte a falba ezt mai napig anyám emlegeti mert én nem emlékszek rá. Mit tegyek nincs pénzem iskolás vagyok hogy koltozzek el😭 meg a kapuig nm engednek sehova engem ütnek nagyon csúnyán beszélnek velem2021. szept. 14. 13:00
2/25 A kérdező kommentje:
Meg hogy én nagyon csúnya vagyok senkinek nem fogok kelleni ma is nem is ettem még...a testvéremet előttem csókolta anyám is mikor kicsik voltunk mondta mindig én senki vagyok csak a másikat szereti tiszta szívéből gyűlöl pedig tényleg kicsik voltunk még akkor
2021. szept. 14. 13:03
4/25 A kérdező kommentje:
Heves
2021. szept. 14. 13:11
5/25 anonim válasza:
Atyaég... nincs olyan tanárod, akivel őszintén tudsz beszélni és segítséget tudnál kérni?
6/25 anonim válasza:
Be töltötted a18dik szüli napod.Iskolába elengednek?
7/25 anonim válasza:
Ha 18 vagy, akkor tűnj el onnan, amint csak lehet! Vállalj valami munkát és menj albérletbe (ha többen béreltek, olcsóbb) vagy menj el egyetemre tanulni, ott legyél kollégista és a lehető legtöbb időt a koliban töltsd. Ha lehet, ha van rá időd és energiád, dolgozz is egyetem mellett.
És szerintem szakítsd meg a szüleiddel a kapcsolatot, mert ezek nem szülők. Nem érdemelnek egyetlen jó szót sem tőled.
8/25 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy menekülni kell. Nincs rokon aki befogadna, vagy ismerős?
9/25 Only a man válasza:
18 éves vagy. Kérj segítséget tanártól, valakitől. Nem vitethetnek haza. Próbálj meg valami iskolatársadnál megszállni.
10/25 anonim válasza:
6/6vagyok Ha suliba engednek tanártól segítség.FELNÖTT VÉDELEM önkormányzat.Ha nem töltödted be a 18évedet önkormányzat állami nevelő utógondozó.Ne enged hogy végleg lelki testi nyomorékot csináljanak belőled.Elképeztő életed van.Mindenesetre a ta náraid nem szemfülesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!