Miért mond el mindent anyám előbb a testvéremnek, mint nekem?
A szüleim elváltak.
Anyámhoz bementem a szobába és hallottam, hogy valakivel édes kedvesen, sok drágám-drágám között beszélgetett. Miután letette a telefont, akkor mondta el, hogy van valakije.
Másnap reggel (pénteken) anyám közölte, hogy vasárnap este találkozunk elmentem wellneszezni.
Miután hazaértem a suliból, kérdeztem a testvéremet, hogy tudta-e, hogy anyunak van valakije, és hogy elmennek.
Mire azt mondta: „Persze, hogy tudtam már hetek óta tudom, hogy elfognak menni wellneszezni, és gyereket is akar ettől a pasitól. Anyu kérte, hogy ne mondjam el, mert még gyereknek tart téged.”
Mikor anyámtól megkérdeztem, hogy ezek igazak-e, egyrészt mindent tagadott, másrészt közölte, hogy felnőtt független nő és nem tartozik senkinek sem beszámolóval az életéről.
Én értem, hogy a testvérem 5 évvel idősebb tőlem, de szerintem ez úgy lett volna fer, ha mindkettőnknek egyszerre mond el mindent.
Mit csináljak?
"Az elv a problémám, hogy azt hittem mesél ha lesz valakije, nem tényszerűen közli, hogy elmentünk wellneszezni."
Ő az anyukád, nem a barátnőd, hogy a pasiügyeiről csevegjen veled. Szerintem ebben semmi rossz nincs, végülis nem tartozik rád, hogy kivel van együtt.
Mivel a kérdező rohadtul hallgat a koráról, nincs több 15 évesnél esélyesen (ugye 16 év a korhatár).
Nehogy már egy (esetleg épphogy nem) általános iskolással legyen köteles megosztani a szülő a szexuális életét! Merthogy azt elmondta a kérdezőnek, hogy van valakije. A jövőbeli tervei meg marhára nem egy gyerekre tartoznak, majd elmondja őket, ha aktuálisak.
7-es ezt magyaraztam en is. Kész tényeket kozolt. Ezzel ugy erzed hogy te kivulallo vagy akinek csak adott helyzetben odadobnak egy morzsat es kezdj vele amit akarsz plane hogy azt is letagadta anyukad hogy a testverednek meg meselt mar hetekkel ota tudja.
Mond meg anyukadnak hogy ne kesz tenyek ele allitson, hanem meséljen. Vagy veszi a lapot vagy nem.
13-as ha akkor nem lep be mikor telefonal anyukaja akkor meginkabb kész tények elé allitotta volna. Még szerencse hogy a nagymamajuk vigyaz rajuk.
Szerintem ilyen teren anyukad egy picit felelotlen.
Nem azon van kiakadva a kerdezo irta boldog hogy edesanyja boldog, hanem azon hogy mindig mindent utoljara tud meg kesz tenykent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!