Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy testvérem aki nekem...

Van egy testvérem aki nekem mindent meg ad, de én nem tudom hogyan viszonozzam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért ad meg mindent, mert szeret. Ha látja rajtad, hogy boldoggá tesz vele, azzal már viszonoztad is. Amúgy ilyen egy igazi testvér, tuti nem vár viszonzásul semmi mást, csak egy boldog mosolyt.
2012. aug. 16. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok..Az egyik tesóm(35F) is ilyen,sokszor ad sok mindent,sógornőm úgy szint,de sajnos nem mindig tudom nekik viszonozni..Rengeteg értékes dolgot kaptam már tőlük,de én ritkán tudtam viszonozni..vagyis mi a párommal..Mindig mondják,hogy nekik nem kell semmi,de az nem csak úgy van.A keresztlányomnak mindig viszek valamit meg testvérének is és ennek nagyon örülnek :)

20/L

2012. aug. 16. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Nem tudom hogy edig hogy nem vettem észre. :-)
2012. aug. 16. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!