Állandóan unatkozok itthon, testvérem sincs. Mit csinálhatnék még?
Olvasni szoktam, mikor jó az idő kimegyek biciklizni is. A tévében ritkán találok olyan műsort, ami tetszik, szóval azzal se tudom igazán lekötni magam. Ti mivel szoktátok elfoglalni magatokat, ha nem mentek sehova?
15/L
Mindenkinek van valamihez kézügyessége.
Mire kideríted, mi az, már nem fogsz unatkozni: rajzolás, kötés, hímzés, varrás, gyöngyfűzés, stb.
Vagy ha már tehetség: lehet írni verset, dalt, dalszöveget, novellát. Tanulhatnál hangszeren játszani, ha megengedhetitek magatoknak anyagilag.
A suliban biztos van sport, kosár, kézi, röplapda, ez ált. vagy ingyenes, vagy azért nem annyira drága.
Nekem nagy kedvencem még a puzzle, már minden falon lóg legalább három, de elég fura az ízlésem: csak a térképesek tetszenek. Legalább jól mutatnak egymás mellett.
Megnézheted, van-e olyan mozgás még a környéken, ami kijön a zsebpénzedből: zumba, salsa, konditerem, hastánc, társastánc, vagy bármi, ami tetszik.
Ha kimozdulsz, hamarabb találsz barátokat is, aztán már nem lesz gond, mivel csapd el az időd, inkább csak az, hogy időre hazaérj. :D
Hogy mit csinálj? Sajtos tésztát, mert az hamar kész!
De ha több időd van, akkor valami mást is csinálhatsz.
Akár nem is csak kaját. Pl. hülyeségeket olvasgathatsz a gyakorikérdéseken, aztán szomorúan rádöbbenhetsz, hogy ma se csináltál semmi érdemlegeset. Vagy átmaszturbálhatod a napot, de az se túlságosan életmegváltóan hasznos, ámbár kellemesebb, mint itt olvasgatni.
ui.: amúgy meg most én találjam ki neked, hogy miket szeretsz csinálni, mik azok, amikhez van affinitásod és/vagy lehetőséged ?
Lehet valamit alkotni, vagy fejleszteni magad valamiben, ne adj Isten olvasni... vagy a barátokkal, ismerősökkel beszélgetni facebook-on, msn-en, skype-on.
A lehetőségek végtelenek... melyik példákat ragadjuk ki belőle?
ajánlom a farmerama nevű online játékot.
merre laksz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!