Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy képes egy apa megütni a...

Hogy képes egy apa megütni a kislányát?

Figyelt kérdés

Szerintem az erőszak nem megoldás semmire és senkivel szemben sem kéne alkalmazni. De amikor a gyengébbet bántják az mindig felháborít. Hogy képes egy apuka megütni a saját kislányát? Csomószor történik ilyen, sajnos velem is történt pàrszor régen…. Egy két pofon volt “csak”, de sajnos olyanokat is hallani hogy apa és veri a lányát. Anyukám apja pl. ilyen volt. 😔 A testvérével kivételezett, anyámat meg verte… az már nem két pofon volt hanem kemény verés. Talán ezért is háborít fel ez ennyire mert öröklődtek az érzések. Én ezt még annyira sem bírtam volna mint anyám, biztos anorexiás lettem volna hogy törékenynek tűnjek és többé ne merjenek bántani + másképp is oldottam volna meg, elkerülő magatartást és bűntudatkeltést alkalmaztam volna. Hogy képes egy felnőtt férfi ilyen mélyre süllyedni? Az ilyen hogy bír tükörbe nézni? Büszke lehet magára hogy elbánt egy gyengébbel.

25/n

2021. szept. 12. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem is vitatom hogy van aki jól dugdossa a sebeit, és azt se hogy van felnőtt aki leszarja. De a kérdező itt azt állítja hogy sorozatos bántalmazás volt az iskolában, és egyik szülő sem lépett. Minden gyerek bujkált a szülei elől, és minden szülő baszott foglalkozni a csemetéjével?
2021. szept. 12. 19:07
 82/87 A kérdező kommentje:
mondok jobbat: azt se tudja senki hogy mostanában sokszor mik járnak a fejemben, meg úgy eleve......
2021. szept. 12. 20:14
 83/87 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást Kérdező, és mindenképp beszéld ki szakemberrel!
2021. szept. 12. 20:20
 84/87 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, és ez ki hibája, hogy nem tudják mi jár a fejedbe? Lehet szidni az egész környezeted, de néma gyereknek anyja se érti a szavát!
2021. szept. 12. 20:45
 85/87 anonim ***** válasza:
33%

Mi lenne akkor, ha a gyerek verné a szülőt?

Hiszen vannak szülők, akik megérdemelnék ha, a gyerek szarrá verné.

Isten, áldd meg a magyart...

2021. szept. 13. 04:23
 86/87 anonim ***** válasza:
93%

Én is kaptam pofont apámtól, és?

Olyan hangon beszéltem mamámmal és úgy, hogy utólag én is megpofoztam volna magamat. Nem lettem lelki sérült, és köszi, jó a kapcsolat apával.

2021. szept. 13. 08:02
 87/87 anonim ***** válasza:
71%

Hogyan, hogyan?

Hát jó gyorsan!

2021. szept. 14. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!