A lányom azért mondhatta, hogy leszbikus, hogy bosszantson?
Van egy 20 éves lányom, előállt azzal, hogy a saját neméhez vonzódik.
Csakhogy nekem erősen kamuszagú a története. Ugyanis ő egy tipikus cicababa. Tudom nem illik a saját lányomra ilyen jelzőt mondani, de tényleg az.
Baba arcú nőies alakú, imád sminkelni, szépítkezni, öltözködni, kissé nyafka is. Szóval egyáltalán nem hiszek neki.
Gondoltam rá, hogy egyszer belenézek a telefonjába, vagy követem, hogy találjak bizonyítékot, de tudom, hogy ez nem lenne etikus.
Valami sérelme lehet irántam, de ő azt mondja nincsen semmi.
19
"és hogy jobban felbolygassam a lelkivilágod"
Az enyémet ilyen butasággal nem lehet, hidd el. A szexualitás magánügy. Másrészről attól még tartom, hogy akiket felsoroltál egyáltalán nem nőiesek.
Hogy te az vagy-e, nem tudom, mindenesetre kíváncsi lennék, hogy csak mondod magadról, vagy tényleg az vagy. Én elismerem ha valaki nőies, de az említettek pont nem azok.
21 "tud nőies lenni ha akar"
Lehet, hogy alapból tudna, csak mivel leszbi, így se nem akar, se nem tud. Látszik rajta, kb első pillantásra. Amúgy nekem teljesen mindegy, de a felsoroltaktól kb 100x jobb nőim voltak.
“akiket felsoroltál egyáltalán nem nőiesek.
Hogy te az vagy-e, nem tudom, mindenesetre kíváncsi lennék, hogy csak mondod magadról, vagy tényleg az vagy. Én elismerem ha valaki nőies, de az említettek pont nem azok.
” ez félrement, a felsorolás nem én voltam ;), nem mellesleg a kérdezőnek szólt
Én biszex vagyok, aki vágja az ilyen "bi trendeket" vagy maga is bi, annak nagyjából rám néz és leesik, vagy, ha felvállalom, akkor nem lepődik meg.
Ugyanakkor a családom ezt eléggé összemossa a transzneműséggel, úgyhogy, mivel nem nézek ki túl fiúsan (igaz, extrém mód nőies se vagyok (rövid köröm, alig vagy semmi smink, gyakran bő ruhák, szeretek pár fiús témát, utálom a túl hosszú hajat)), ezért biztos rám cáfolnának. Esetleg azért is, mert "eddig sose beszéltél róla, hogy tetszik egy lány", én meg:"basszus, de, csak nem vettétek észre", szóval én nem bújtam elő itthon, csak egyik tesómnak, neki se direkt, de vele egész jól kezeljük ezt, ellazáskodjuk ezt a témát.
Ha a lányod ilyesmit mond, akkor ez van, leszbikus, békélj meg vele!
Az én anyám is idő kérdése, hogy megtudja rólam mindezt.
19/l/bi
Ha általában előfordul hogy azért mond vad dolgokat - akár valótlanságot - hogy bosszantson, akkor akár mondatja ezt is azért.
A legegyszerűbb lenne megkérdezni tőle. Ha nem derül ki az igazság, akkor ott más baj is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!