A lányom azért mondhatta, hogy leszbikus, hogy bosszantson?
Van egy 20 éves lányom, előállt azzal, hogy a saját neméhez vonzódik.
Csakhogy nekem erősen kamuszagú a története. Ugyanis ő egy tipikus cicababa. Tudom nem illik a saját lányomra ilyen jelzőt mondani, de tényleg az.
Baba arcú nőies alakú, imád sminkelni, szépítkezni, öltözködni, kissé nyafka is. Szóval egyáltalán nem hiszek neki.
Gondoltam rá, hogy egyszer belenézek a telefonjába, vagy követem, hogy találjak bizonyítékot, de tudom, hogy ez nem lenne etikus.
Valami sérelme lehet irántam, de ő azt mondja nincsen semmi.
Leírás rám is passzolna, a csinos testalkatot leszámítva (én duci vagyok), én is tökre nőies vagyok, sminkelek, mégis a lányokat szeretem. Tudod, van az a típus, akiről nem mondanád meg ránézésre, hogy az. Na a lányod is ilyen.
Egyébként húsz éves. Már nem az a korosztály, aki csak úgy idegesíteni akarna heccből. Ha nagyon rossz a kapcsolat, akkor nem bosszantani akar, hanem otthagyni a retekbe.
Van aki felvetette a személyi jogok sértegetését telefon ügyileg.
1. A lányod, akkor is az lesz ha nem gatyát húzogat le emberekről hanem bugyit.
2. Én azt veszem ki, hogy Te nem szeretnéd ezt. Nem vagyok híve az ilyesminek. Viszont, Te beszélgess vele kapcsolatokról, eggyüttlétekről és meglátod ha kamu. Azért ha két ember együtt van tudja mi a szitu.
Azért van jócskán nőies nő, aki leszbikus.
Pl Portia Di Rossi
Evan Rachel Wood
Jodi Foster
Cara Delevigne
Kristen Stewart
Samira Wiley
Anna Paquin
Ruby Rose
Ashley Benson
Az általam ismert leszbikus pár egyik tagja full férfias, sokan annak is nézik elsőre, a barátnője viszont tömény nőiesség, konkrétan légiutas-kísérő, hostess (volt), szép ruha, haj, smink mindennap. Na és mégis a nőket szereti.
A meleg pasi ismerősöm meg egyébként annyira nem nőies és annyira nem árulkodó a szexualitása, hogy meg is tetszett, nagy csalódás volt, mikor kiderült a helyzet.
#15 neharagudj, de ilyen Kristen Stewart meg Derossik egyáltalán nem nőiesek. Kb messziről lerí róluk, hogy gond van. Develigne is úgy néz ki mint egy páva ratyigyerek.
Nekem egyikről sem a nőiesség ugrik be.
Ruby Rose is kb úgy néz ki mint Justin Bieber 😂
Nálam a nőiesség nem itt kezdődik.
Szerintem ez a kérdése is az övé és látszik hogy élből próbál provokálni...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!