Csak szerintem nem elfogadható anyánk viselkedése?
Anyámmal és a húgommal hárman élünk. A húgom általánosba jár én gimnazista vagyok. Anyánk úgy egy hónapja társkeresőn összejött egy krapekkal.
Mivel anyáknak nagyon rossz a helyesírás, meg a fogalmazása ,és ez egy nagyon tanult férfi, engem kért meg, hogy javítsam ki amiket ír neki. Eleinte szívesen segítettem neki, de később egyre többször kérte a segítségem. Szinte abból állt a napom, hogy javítgattam az írását, mert egész nap levelezik a pasival.
A helyzet rosszabb lett. Mostanában esténként is felkelt, vagy hajnalban, ha akkor támad kedve írni, merthogy neki sürgősen el kell küldeni az üzit. Először szépen kértem őt, hogy ezt ne tegye már, mert iskolába járok, ő nem dolgozik, nem muszáj korán kelnie, de nekem igen. Azt mondta jó, csak izgatott volt, hogy a pasi válaszoljon a levélre. De tegnap este mikor nem reagáltam a keltegetésére, a húgomat ébresztette és ez nagyon kiakasztott a béketűrésemből és jól összevesztem muterral.
A másik meg, hogy amikor tanulunk akkor is bejön hozzánk és csak mondja megállás nélkül a maga dolgait, bajait, pedig látja, hogy leckét írnánk.
Rászoktunk arra, hogy zenét hallgatunk mert az kevésbé idegestő, mint ő.
Persze mikor kérdez valamit, és nem válaszolunk kitépi a fülünkből a fülhallgatót, és kioktat minket arról, hogy tiszteletlenek vagyunk, pofátlanok stb.. Főzni takarítani se szokott, tulajdonképpen egész nap ezzel a pasival foglalkozik, és azt tervezi ,ilyen jó lesz az élete majd vele. Mi viszont a tesómmal a végén kikészülünk idegileg...
Utolsó, csak erről a Kérdező nem tudott. Így nem volt alkalma hiteles kamut írni.
Figyeld meg, pár nap/hét és feltűnik majd kb ugyanez a kérdés, csak leszázalékolt anyukával.
(Nem gondolom hogy te kamuztál, ne értsd félre.)
Higgyétek el lehet kevés pénzből is megelni. Ismerősöm -54- nő talán ha 3 évet dolgozott összesen. Nemi támogatás egy nagynéni reszerol, segélyek /lakastamogatas/ mivel rendszeresen jár csaladsegitobe cipőket, ruhákat kap. Meg gazdag környékén az alig használt ruhákat is kiteszik. O magának venni nem szokott. TB. is van szociális alapon. 1 éve volt beteg. Valamilyen %-ban leszazalekolt lett. Ebből van némi bevétele. Csak ételre költ. Erre sem lenne muszaly. Felajanlottak neki, hogy etkezhet szociálisan a hajlektalanoknal. Ebből nem kért. Mivel O így el, megvannak a kapcsolatai. Régebben egy konyháról szokta a maradékot elhozni
. Egy jól öltözött, jól kommunikáló, szimpatikus hölgy, /nem iskolazatlan/ aki tudatosan választotta ezt az életformát.
"Rohadtul unalmasak vagytok már ezzel a "minden csak kamu" dumátokkal. Nem únjátok még, hogy minden kérdéshez odaírjátok?"
Kicsit de, unjuk. De még jobban unjuk a kamu kérdéseket. De várd csak ki a "javított verziót" és meglátod te magad. (Szerintem amúgy te a kérdező vagy másik profillal.)
15. A fiam külföldön dolgozik és pl a sérülten született gyerekének (vagyis a gyerek anyjának) havi 200 ezreket szokott utalni alsó hangon a kinti bőven millió feletti fizetéséből, ami neki ott nem nagy pénz. Ezt most helyettesítsd be nyugodtan akár a rokoni támogatás helyébe, akár a gyerektartáséba.
Ezt csak arra írom példaként, hogy ezer körülmény lehet, amit te nem ismersz, hogy pontosan mennyi pénzük lehet havi megélhetésre a kérdezőéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!