Mindig rengeteget lehet olvasni a második feleség utálásával :nagy senki szerepéröl?De mi a helyzet szerintetek a második férjek kapcsolatban ebből a szemszögből?Ő milyen szerepet tölt be a kis vagy nagykorú gyerek életében és az asszonyéban?
Az apuka kénytelen lesz sarkára állni, és a te helyedet is elfogadtatni, bár az kettőtök feladata.
Ha nem tetszik, akkor fel lehet ajánlani, hogy mehetnek az anyjukhoz, aki majd biztos örülni fog annak, hogy nyakukon lesz pasizás közben.
Ha az anya kavarja a szart, akkor lehet, hogy mondani kellene neki, hogy vagy felhagy vele, vagy felhomályosítja a férjed a gyereket arról, hogy miért is kellett elválni, ki is a válás igazi okozója, kit hibáztassanak.
Gondolom, a válással kapcsolatos iratból, valamilyen papírokból kiderül.
14-es vagyok.
Melyik második senkire gondolsz? Nevelőapám egyszerűen jobb volt a két "rendes", szülőmnél. Nagyon tisztelem becsülöm érte. Megfogom látogatni. Még él , hála az égnek. 50km van köztünk. Már rég láttam.
Az igazság abban rejlik, hogy pocsék szüleink voltak. Az " édesekre" gondolok. Nem volt nehéz felülmúlni őket.
A fateromtól tiltva voltunk. A muter általl. Így a második feleségét kb 4-5 alkalommal láttam.
A harmadikat 54 éves korában vette el. Most 70. Az asszonykája 60. Nagyon rendes velünk. A fater is az ő két fiával. Tehát ez kölcsönös.
Faterommal tartom csak a kapcsolatot. A muterom az elzárkózott mindenki elől. Igazából ő mindig magának való volt. Csak közben szült 4 gyereket. Mindig nyűg voltunk neki. Akkor is mikor még a faterommal minden happy volt.
Kérdező, te nagyon buta vagy.
Én utálom a mostohaapámst - ennek köze nincs ahhoz, hogy ő második, apám meghalt kiskoromban.
Azért utálom, mert egy szar ember, és csak bántást kaptunk tőle. Ha a saját apám lenne akkor is utálnám, azért, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!