Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Középső gyerek szindróma?

Középső gyerek szindróma?

Figyelt kérdés

Anyám teljesen máshogy bánik velem, mint a tesóimmal, mindig is így volt..

Egyszerűen nem tudok neki megfelelni és emiatt utálok hazajárni már felnőtt vagyok, de még bennem van emiatt a tűske..

Szeretem anyámat és a tesóimat is,

El is mondtam már anyámnak ezt évekkel ezelőtt, de azóta se változott a helyzet

Szerintetek mi lenne a helyes lépés tőlem?

Ti mit tennétek a helyembe?

Akinek van hasonló személyes tapasztalata írja le kérem köszönöm

2021. szept. 4. 02:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Több infó?
2021. szept. 4. 10:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Látom páran megragadtátok a lényeget,de mindegy is viszont az én példám az olyan,hogy gyerekként nem voltam jó tanuló és voltak rossz dolgaim is nem voltam egy jó gyerek míg a tesóim jól tanultak és folyton játszották apuci és anyuci kisfiát és kislányát

Amiből én nem kértem, sose voltam tiszteletlen velük nem szóltam nekik vissza soha meg semmi,de én nagyon megéreztem a megkülönböztetést folyton hozzájuk hasonlított

De mindegy én megfogadtam ha nekem lesz gyermekem nyílván nem örülnék neki, de ha pl egy drogos lesz az egyik a másik pedig egyetemista,sikeres ember mindkettejüket ugyanúgy fogom szeretni,mert mindketten az én gyeremekeim!!!

2021. szept. 4. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Értem, szülied emberileg megkölőnböztettek titeket, nem voltál sikeres, oda a szeretet. Sajnso van ilyen is.
2021. szept. 4. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez változhat amugy idövel.
2021. szept. 4. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#6-os

Végeztél az önfelszopással? A leírásod alapján pont te szomjazod legjobban a dícséretet. Ki nem szarja le, hogy 5-ös voltál? Az ég világon semmit nem számít.

A születési sorrendnek meg semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire életképes vagy magabiztos. Rengeteg elsőnek, vagy utolsónak született gyerek tud hasonló dolgokról beszámolni... Sajnos.

2021. szept. 4. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15 vannak vesztesek, lusták, csúnyák és dagadtak. Vannak kitartóak, szorgalmasak, sikeresek, szépek és fittek. Te biztos az első kategóriába tartozol és a Debreceni Húskombinát lelkes csomagolómunkása lehetsz 120 ezer forintért napi 16 órában.
2021. szept. 4. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ez mind szép és jó, hogy a gyerekek öröklik egymás után a kinőtt ruhákat, de köztem és nővérem között 3 év van, és kb általános iskolás korunkban már egyformák voltunk, miért kellett nekem kapni mindig a használtat? Illetve nem csak ruhákról volt szó, hanem pl nővérem kapott egy mobiltelefont, egy idő után nem nekem vettek egy újat (nekem előtte nem volt telefonom), hanem neki vettek újat és enyém lett az ő használt telefonja... Hiába mondja bárki , ez a középső gyerek szindróma nagyon is valódi. Persze vannak kivételes esetek.
2021. szept. 4. 17:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös te meg pont egy vérmaminak tűnsz, akit rohadtul nem érdekel valamelyik gyereke (középső..) ezért magadat véded meg a lelkiismeretedet ezzel a hozzászólással...
2021. szept. 4. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!