Anyám irigy lenne rám?

Figyelt kérdés

Már nem is tudom mit gondoljak erről a dologról.

28 éves vagyok, és mondták már rám, hogy akár 10 évet is letagadhatnék a koromból, de erre azt mondta hogy erre nem kellene büszkének lennem, hiszen az nem normális dolog, aki ennyire fiatalos, biztos megálltam a fejlődésben.

Ha valahová megyek és szépen kiöltözöm, kisminkelem magam, akkor mondja miért, hiszen a kutya sem fog rám nézni. Ha van egy ruha ami neki nem tetszik, arról próbál lebeszélni, hogy ne vegyem fel pl. rövidnadrág, de nem villantós.

A bőrápolásra is nagy figyelmet fordítok, szerinte megfogok halni a sok kencétől, pedig nem is drogériás, hanem megbízható márkákat használok. Én pedig szeretem ápolni a bőrömet.

Ő azt mondta nem jól öltözködöm, pedig más idegen emberek meg szokták dicsérni a külsőmet. Még anyám munkatársai is jó véleménnyel voltak rólam.

Van barátom, de azt mondja mikor itt van is, hogy nem érti, miért nem lehet velünk egy szobában. Azt mondja mire csinosítom magam a barátomnak mikor úgy sem értékeli.

2021. aug. 31. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
28 evesen nem kell otthon lakni és ezzel kb minden problémád meg is van oldva
2021. szept. 1. 06:08
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Az en anyam is hasonloan irigy volt a sajat lanyara mindig. Mert o hizekony, en meg vilageletemben vekony voltam.:) Egyszer meg is mondta "nem hogy én lennék inkább ilyen vékony, te meg kövèr" 🤦‍♀️
2021. szept. 1. 06:28
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Hallod ezt még hányszor kérdezed meg? Már vagy 5-ször biztos láttam ezt a kérdést.
2021. szept. 1. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
A kérdés nem az, hogy anyád irigy-e rád vagy sem, hanem azt, hogy 28 évesen miért tartasz még mindig ott, hogy anyád véleménye ennyire izgasson.
2021. szept. 1. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak kivul vagy 18. De belul is. Otthon laksz olyan vitaid vannak anyukaddal aminek 10 eve kellett volna lennie. Noj fel!

Veled egy idos anya vagyok hat marhara nem ez a problemakorom mar

2021. szept. 1. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ha valakit 28 éves helyett 18-nak néznek(kislánynak felnőtt nő helyett) az nem túl pozitív. Majd ha 48 éves helyett 38-nak nézik az már igen.
2021. szept. 1. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
16-as: Pont az a jó hogy fiatalabbnak nézz ki. Így bűntudat nélkül randiznék vele.
2021. szept. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!