Anyám irigy lenne rám?

Figyelt kérdés

Már nem is tudom mit gondoljak erről a dologról.

28 éves vagyok, és mondták már rám, hogy akár 10 évet is letagadhatnék a koromból, de erre azt mondta hogy erre nem kellene büszkének lennem, hiszen az nem normális dolog, aki ennyire fiatalos, biztos megálltam a fejlődésben.

Ha valahová megyek és szépen kiöltözöm, kisminkelem magam, akkor mondja miért, hiszen a kutya sem fog rám nézni. Ha van egy ruha ami neki nem tetszik, arról próbál lebeszélni, hogy ne vegyem fel pl. rövidnadrág, de nem villantós.

A bőrápolásra is nagy figyelmet fordítok, szerinte megfogok halni a sok kencétől, pedig nem is drogériás, hanem megbízható márkákat használok. Én pedig szeretem ápolni a bőrömet.

Ő azt mondta nem jól öltözködöm, pedig más idegen emberek meg szokták dicsérni a külsőmet. Még anyám munkatársai is jó véleménnyel voltak rólam.

Van barátom, de azt mondja mikor itt van is, hogy nem érti, miért nem lehet velünk egy szobában. Azt mondja mire csinosítom magam a barátomnak mikor úgy sem értékeli.

2021. aug. 31. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Most kérdés, dicsekvés vagy full kitaláció így estére?

28 éves meg nem lehetnek egyedül a szobában...

2021. aug. 31. 21:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyik sem, de nem kamu a kérdésem.
2021. aug. 31. 21:57
 3/17 anonim válasza:
85%

Hmm szerintem vagy az, hogy már túlságosan félt és aggódik érted már betegesen, vagy, hogy nincs élete és ezért próbál a tiédbe belemászni és irányítani, tudat alatt manipulálni.

Szerintem egy a kettő közül bár nem ismerem eléggé az édesanyád, hogy eldöntsem melyik.

2021. aug. 31. 22:27
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád ún. mérgező személyiség. Hogy féltékenységből teszi-e, nem tudható, bár elég valószínű. Jó lenne mielőbb leválnod róla, mert nagyon nem tesz jót neked az, amit csinál.
2021. aug. 31. 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
Kamuu.
2021. aug. 31. 22:37
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos lehet..nekem is hasonló élményeim vannak, pláne most, hogy két hónapja egy légtérben vagyok vele. Nem tetszik neki, ha sminkelek mert az nem én vagyok, ha csinosan felöltözöm megjegyzéseket tesz, de persze dicsér is...mindig is sokat adtam magamra és ezt már megszokhatta volna, de még mindig újdonság vagy megjegyzi...sokminden másban is ellentmond nekem, ő azt szeretné hogy egyszerű legyek kicsi igenyekkel, de én nem ilyen vagyok. Szerinte amire én vágyok az már tul sok és meg kellene elégednem kevesebbel,mert az már nagyzolas, hát nem...azért szomorú mert azt kéne néznie,hogy nekem jobb és könnyebb legyen. Dehát ez van, ettől függetlenül kifelé meg sokszor felém is, nagyon jól megvagyunk, de ezek a dolgok néha kijönnek.
2021. aug. 31. 22:45
 7/17 anonim ***** válasza:
3%

Egyszerűen csak irigyli az életed, ami neki sajnos nincs.

6-os! Rajtad érzem, szereted a luxust, mutatni a nagyot. Bízom benne, van férfi, aki ki is fizeti mindezt. - bár mindennap kell fel egy madár. :D

2021. aug. 31. 23:28
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha sokkal fiatalabbnak nézel ki a korodnál az azt jelenti hogy lassabban öregszel. Vagyis tovább is fogsz élni.
2021. aug. 31. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

7! Nézőpont kérdése. Akkor Te edd a szalonnát, dolgozz gyárban, nyaralni véletlen se menj max 5 évente a Balatonra és hordj szabadidőruhát. Reális jövőkép a mai világban.

Egyébként anyukám is egy igényes nő aki sokat ad magára, ezért is érthetetlen a kötekedése.

2021. aug. 31. 23:38
 10/17 anonim ***** válasza:
25%

Most kérdés, dicsekvés vagy full kitaláció így estére?

-Egyik sem, de nem kamu a kérdésem.:D

2021. szept. 1. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!