Ha a férjem eltiltotta a lányunkat a szextől, akkor én ki mellé álljak?
#164: Meg olyankor, amikor asszony kéthetente-havonta kivitte az ellátmányt.
#165: A városi létbe beleúnt vagy onnan ingatlanhitellel elzavart sok ember.
Nekunk is vett egy tanyat a ferjem apja.. halistennek nem koltoztunk ki mert elhagytam..
Amugy meg nemtudom mit vagytok igy kiakadva azon hogy a kerdezo tiszteli a ferjet, nem tudunk rola hogy bantana ot az az ember, akkor meg pont hogy igy lenne normalis.
A lanyotokkal meg elkestetek, kiskoratol ugy kellett volna nevelni hogy ne legyen ribi, mostmar mindegy.
Valoban nem egeszseges lelkileg ha ilyeneket igenyel, ha fiu lenne ugyanezt mondanam, a gyakori partnercsere a lelkibetegek szokasa. Nem kell erre a modern dumara hallgatni hogy "kieli a vagyait" meg stb.. ki lehet azt elni egy normalis kapcsolatban is. 19 evesen mar boven ki kellett volna nojjon az ilyen hulyesegekbol.
167
Igen, a társadalom szemében az vagyok, hallásom miatt.
166!
Minden joga meg van hozzá. Nem vicc beleszólni abba, hogy a lányod krva lesz-e vagy sem.
169
A neveléssel sincs sok ráhatásod. Szerencse kérdése. A tiltással viszont valóban nem megy semmire, főleg ha ennyi idős a csaj.
”a szülőnek egy bizonyos szintig és egy bizonyos ideig van "joga" beleszólni a gyereke életébe, akár tetszik neked akár nem”
De kidobni, kitagadni bármikor joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!