Eltiltottak a barátaimtól?
Figyelt kérdés
Kikéredzkedtem 2 órára, azaz 4-től 6-ig szüleimtől.
És késve értem haza, pontosabban 2 percet késtem, emiatt eltiltottak a barátaimtól, és ki sem engednek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Amúgy 17 éves vagyok.
2021. febr. 23. 20:33
1/22 anonim válasza:
Bólintanék és kész.
Nem tudsz mit tenni, ha balhézol csak őket dühíted fel. Fogadd el, hogy ez van most és majd megenyhülnek, tanulj a dologból.
2/22 anonim válasza:
Nagy tehetetlenségemben kiírnám gyakorira.
3/22 anonim válasza:
Nem csak az a 2perc késés van ebben a büntiben.Tuti vannak dolgaid,házimunka,tanulás stbstb.Nem ismerjük a teljes storyd.
4/22 anonim válasza:
Majd kimesz holnap, 8 utan amugy se lehet kimenni
5/22 Thispain válasza:
#3 Abban igazad lehet, hogy nem csak a 2 perc késés van ebben a büntiben. Az is igaz, hogy a kérdezőnek lehetnek valamilyen dolgai, viszont ez nem indok, hogy őt eltiltsák a barátaitól. A valódi indokokról szerintem elfelejtették tájékoztatni a kérdezőt, sőt, nem is akarják.
Egy tipp a részemről: örökölt családi minta.
Másik tipp: Antiszocialítás kialakítása.
6/22 anonim válasza:
Mert nem értél haza addigra ahogyan mondtad és nem is üzentél meg semmi hogy késel ezért meg ezért. Előfordul hogy hazafelé menet akár gyalog is piros jelzést kapsz egy átkelőhelyen emiatt húzódik a dolog, csúsznak az utak ami miatt lassabban mész, de nem tartott volna semeddig írni messengeren vagy telefonálni hogy bocsi kések egy picit ezért meg ezért.
7/22 anonim válasza:
Szerintem lehetne bármi, a barátoktól nem kéne eltiltani őt. Hány éves vagy?
8/22 anonim válasza:
Ja, hupsz, 17, már látom, bocsi
9/22 anonim válasza:
Hát 2 perc késés miatt egy 17 évest eltiltani a barátaitól az azért elég kemény dolog szóval szerintem is van valami amit vagy a kérdező nem írt ide vagy a szülei sem mondták el neki
10/22 anonim válasza:
#6 2 fcking percet késett össz-visz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!