Eltiltottak a barátaimtól?
Kikéredzkedtem 2 órára, azaz 4-től 6-ig szüleimtől.
És késve értem haza, pontosabban 2 percet késtem, emiatt eltiltottak a barátaimtól, és ki sem engednek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Amúgy 17 éves vagyok.
Te jóóóó ég! Most ki halna bele 2 percbe? Mert ha még esetleg mondjuk 15-20 percet késtél volna, azt mondom oké, megértem, hogy bünti van, de így...Én a helyedben amúgy szépen leülnék és megbeszélném a dolgokat. Sorold fel, hogy ez miért esik rosszul neked, illetve ezzel a barátaidat is büntetik, mivel így nem lehetnek veled. Én nem értem...12 évesen késtem 20 percet valahonnan, és csak megkérdezték, hogy hol voltam meg ilyenek.
Nem ismerem a szüleidet, de szerintem inkább aggódnak érted, mint hogy szigorúbbak lennének. Legegyszerűbb megbeszélni velük, én ezt tanácsolom. 17 évesen már tudsz magadra vigyázni, nem kell aggódniuk annyira. Legalábbis én így gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!