Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltiltottak a barátaimtól?

Eltiltottak a barátaimtól?

Figyelt kérdés

Kikéredzkedtem 2 órára, azaz 4-től 6-ig szüleimtől.

És késve értem haza, pontosabban 2 percet késtem, emiatt eltiltottak a barátaimtól, és ki sem engednek.

Ti mit tennétek a helyemben?

Amúgy 17 éves vagyok.

2021. febr. 23. 20:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom, ilyen szigorról még csak nem is hallottam! Mi értelme van ennek?
2021. febr. 24. 19:15
 22/22 anonim válasza:
100%

Te jóóóó ég! Most ki halna bele 2 percbe? Mert ha még esetleg mondjuk 15-20 percet késtél volna, azt mondom oké, megértem, hogy bünti van, de így...Én a helyedben amúgy szépen leülnék és megbeszélném a dolgokat. Sorold fel, hogy ez miért esik rosszul neked, illetve ezzel a barátaidat is büntetik, mivel így nem lehetnek veled. Én nem értem...12 évesen késtem 20 percet valahonnan, és csak megkérdezték, hogy hol voltam meg ilyenek.

Nem ismerem a szüleidet, de szerintem inkább aggódnak érted, mint hogy szigorúbbak lennének. Legegyszerűbb megbeszélni velük, én ezt tanácsolom. 17 évesen már tudsz magadra vigyázni, nem kell aggódniuk annyira. Legalábbis én így gondolom

2021. febr. 25. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!