Miért van hogy sok szülő ,,elhagyja” a gyermekét miután betöltötte a 18-at?
Sajnos nálunk is így van és nem értem , éppen az októberi érettségire készülök és elvárják tőlem hogy úgy minden nélkül költözzek el, keressek munkát, amikor én az idom 99% át a tanulásra szeretnem fordítani.
Miért hiszi sok szülő azt hogy 18 éves kortól a gyerek már nem az övé ? Vagy nem is tudom nem kell vele többet foglalkozni. Egy gyerek szerintem életre szól . És ha nekem lenne , én mindent megtennék hogy támogassam.
Ja és a tipikus .. mert hogy ő már ebben a korban ezt és ezt csinálta és nekem is ideje ..
Sok szülő nem gyereket vállal, csak szeretnek b..szni aminek eredménye a gyerek.
Aztán kötelességből letudja a "kötelezőket" és alig várja, hogy a kölyök eltakarodjon az életéből.
Egyébként úgy néz ki dolgozni muszáj lesz elmennem ..
hova tudnék menni ahol minimum 100 ezret keresek és nem egesznap pörögni kell hanem valami nyugodtabb ? <3
Köszönöm az együtt erzest egyébként .
Diákmelót tudsz vállalni?
nincsmit :)
Mert megcsinálni meg tudták, de utána csak meg akarnak tőle szabadulni, hogy a gyámhatóság nem tud a nyakukba szállni.
Normális szülő végzettséget ad a gyereke kezébe és úgy indítja el. Addig pedig segíti.
De majd meglátjuk, hogy fognak vergődni, mikor a gyerek koptatja le őket nyugdíjas korukban, mikor nekik kellene segítség. :)
7-es: igen. Amíg tanuló vagy addig használd ki. A diákok jobban keresnek és flexibilisebb a munka mintha egy rendes alkalmazott lennél.
Meg a szövetkezet megvéd titeket. Emlékszem hogy az aqua számitógépes bolthoz kerültem raktárosnak. Első nap végén lejött egy öltönyös fószer hogy a diákmelósok menjenek haza 5-kor mert az eudiákok nem engedik meg nekik hogy fizetés nélkül túlóráztassanak lol. Így hazamentünk, a fix melósoknak meg maradniuk kellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!