Hogy fogadjam el, hogy apámnak egy nálam fiatalabb nője van?
Én meg beszéltem egy orvossal és azt mondta az ebofilia 14-17 éves lányokkal való kapcsolat csak politikai nyomásra került be betegségek közé anno, de jelenleg már Magyarországon nem is használják.
Mert testileg teljesen kifejlettek már. Sokszor 14 éves 18 nak nézz ki, ha meg azt mondod agyilag nem érett, ilyen alapon 25 éves korig tiltani kellene a szexet lol. Legtöbb nő még akkor sem érett agyilag vagy egyáltalán sosem
51-es jól irja.
Mindent magának akar a hisztis kislány, és vetélytárs a másik lány. Tehát dühöng félti apja pénzét,már elképzelte hogy mindent ő örököl.
Kérdező, nyugi :)
Az itt válaszolók többsége valszeg pasi, és egyszerűen irigy apádra.
Majd ha 10 év múlva az ő szemükfénye kislányukat kúrogatja egy 30 évvel idősebb faszi, na akkor legyél résen.
54: testileg lehet hogy érettek. Legalábbis 16-tól fölfelé, de agyilag hülyék. Komolyan nem értem, ki akar magának szándékosan tinidrámát?
Egyszer voltam középiskolás és elég is volt.
Viszont azt én is utálom hogy 21 néhány éves lányokkal ha ismerkednék akkor ÚúúÚ,.. az is bűn mert closet pedo vagyok. Manapság már mindenre rámossák hogy pedo. Rosszul használják a fogalmakat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!