Hogy fogadjam el, hogy apámnak egy nálam fiatalabb nője van?
Biológia értelemben normális a 14 évessel való szex, ezért is van az hogy Magyarországon 14 éves a beleegyezési korhatár.
Jobb ha tudod hogy törvényes
45: Nem tudom, hogy milyen erkölcstelen értékrend/világfelfogás szerint éled az életed, de akkor elmagyarázom, hogy a 14-18 évesekhez való vonzalmat efebofíliának hívják.
"Azt a szexuális magatartást jelenti, mikor valaki tartósan és erősen 15-19 évesekhez vonzódik, ő maga azonban jóval idősebb ezeknél, korban nem hozzájuk illő."
Én veled vagyok kérdező. Tényleg fura. Persze apád is megérdemli a boldogságot viszont ilyen nagy korkülönbség hosszú távon nem lesz jó.
Még jól tartja magát de mondjuk 10 év múlva ő már 60 lesz a nő meg még csak 36.
Valamiért szóba jött a pedofília, pedig nem is én hoztam szóba, szóval eléggé elkanyarodtunk a témától. Viszont sajnos egyes válaszolók szerint egy 14 éves kislánnyal teljesen normális dolog szexelni, hiszen biológiailag már érettek rá, ezt pedig nem tudtam szó nélkül hagyni. A pofám leszakad az ilyenektől.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, elfogadom, mert nem szólhatok bele az életébe, viszont nem tudok ehhez asszisztálni, főleg jópofát vágni, bocs. Tudom, hogy azt csinál, amit akar, de én 50 évesen 35 alá nem igazán mennék. Egyrészt vannak elveim, másrészt miért vonzódna hozzám, egy öregedő elvált emberhez egy húszon éves, aki előtt ott áll az egész élet? Ha ne adj isten gyerekük lenne, akkor az apám 70 évesen venne részt szerencsétlennek a szalagavatóján?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!