Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki valamelyik szülőjét a...

Aki valamelyik szülőjét a covid miatt vesztette el, hogy viseli?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha a te nagymamád feküdt volna ott, nem mondanád, hogy ebből egyáltalán nem következik. Fogalmad nincs, mi folyik a kórházakban! Akad, aki túléli, és elmondja ...
2021. aug. 31. 07:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es, sajnos az én tapasztalataim is ellentmondanak a te jóhiszeműségednek. Nekem mondjuk legalább felvették a telefont. Mindig megkérdeztem, evett-e, milyen kezelést kap stb. Azt mondták evett, mesterséges táplálást nem kapott, az infúzióban meg nem volt semmi, még glükóz sem. Amikor behívtak, hogy köszönjek el tőle, láttam, milyen rettentően sokat fogyott mindössze 10 nap alatt. Pedig ezek a nővérek sokkal kedvesebbnek és gondosabbnak tűntek, mint amit az átlag ellátásban rendszeresen tapasztaltunk. - Arról nem is beszélve, hogy miután a kórházban elkapta a covidot, az alapbetegségét egyáltalán nem kezelték. Tudom, mert ugye naponta megkérdeztem, mit kap: gyulladáscsökkentő és vitaminok, ennyi volt a terápia. A zárójelentésbe be is írták: "a kényelme biztosítására törekedtek".

Ha lett volna látogatás, haza tudtam volna hozni, ez szinte biztos. (Mert máskor is ez volt: minden nap elmentem pl. ebédkor megetetni, mozgattam kicsit, beszélgettem vele, "felráztam" stb. Most erre nem volt lehetőség. Amit részben megértek, de akkor is rossz a rendszer.)

2021. aug. 31. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!