Aki valamelyik szülőjét a covid miatt vesztette el, hogy viseli?
Van egy volt csoporttársam, hiperszuper ezoterikus, nincs vírus, immunrendszer, vitamin... Napi ezer antalvali megosztás, amit akartok.
Egy nap különbséggel halt bele az apukája és az anyukája. Eltűnt minden megosztás, teljesen inaktív fél éve a közösségi oldalain, reggel elmegy dolgozni, délután haza, együtt mozdul ki.
Részvétem mindenkinek.
Nekem a nagymamám halt meg a járvány alatt. Látogatási tilalom volt és valószínűleg az ellátatlanságba halt bele. Bevolt oltva, mégis a covid osztályon kötött ki.
Gyakorlatilag semmit nem tudtunk róla. Bemenni nem lehetett, telefont nem vették fel.
Nagyon nehéz. Nem lett könnyebb az idővel sem
Szívből kívánom, hogy több családnak ne kelljen ezt atelni.
Embertelen az egész helyzet ilyenkor.
Én ettől függetlenül oltattam és bízok benne, hogy ez a téli szezon jobb lesz, mint tavaly, nem lesznek akkora lezarasok és olyan nagy mértékű halálozások, mint tavaly.
"valószínűleg az ellátatlanságba halt bele. ...
Gyakorlatilag semmit nem tudtunk róla. Bemenni nem lehetett, telefont nem vették fel."
Ebből egyáltalán nem következik, hogy nem látták el a legjobb tudásuk szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!