Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy nem tudunk megélni?
Figyelt kérdés
Fél éve költöztünk össze a párommal albérletbe mindenféle szülői segítség nélkül. Mindketten dolgoztunk, nem nagy lábon, de azért megéltünk. Szeptembertől viszont folytatom az egyetemet, mellette nem lesz lehetőségem teljes állásban dolgozni. A párom egyéni vállalkozó, időszakosan viszonylag jól keres, de főleg a járvány és a lezárások miatt ez nem mindig kiszámítható. Az lenne a kérdésem, hogy Ti ilyen helyzetben hogyan hoznátok fel a szüleiteknek, hogy tudnának-e anyagilag segíteni? Sajnos nem túl jó a kapcsolatom velük, többek között ezért is költöztem el annak ellenére, hogy tudtam, hogy szeptembertől jön az egyetem. A költözés alatt nem segítettek semmiben, sem anyagilag, sem pakolni.2021. aug. 30. 16:24
41/43 anonim válasza:
Utolsó,te nagyon nagy kretén vagy,remélem nincs és nem is lesz gyereked soha.Egy normális szülő élete végéig segíti,szereti a gyerekét,
mindegy hogy elköltözött tőle vagy sem. Nem a távolság határozza
meg, mennyire a gyereked bammeg. Gondolom te is magadra ismertél,
és megszakítottál minden kapcsolatot vele,miután elköltözött,
és alig vártad hogy megszabadulj tőle..Lelkinyomorék.
42/43 anonim válasza:
23 éves vagyok és csodálatos szüleim vannak köszönöm szépen.
43/43 anonim válasza:
41es, ha ilyen életképtelen a gyerek..minek játszik felnőttet ha anyuciékat akarja fejni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!