Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy nem tudunk megélni?
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva: "Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy nem tudunk megélni?"
Így: "Anya, nem tudunk megélni!"
Végül is megemlítheted nekik. Mit veszíthetsz. Bevallod , hogy életképtelen vagy.
Itt írták egypáran, hogy ők miként oldották meg.
Ha ennyire szartak rád eddig is, én nem kérnék segítséget.
Nem tudom a diákhitel + van -e még. Kamatmentes és szabadon felhasznalhato. Ha óvatosan bansz vele, pár hónapig kitart.
Próbálj egyetem mellett minél többet dolgozni és a párod is igazán kereshet munkát, ha nincs bevétele majd. Egyéni vállalkozóként is tud főállású dolgozó lenni. A kata is olcsóbb lesz.
Ha nem megy ennyire sokszor a dolog, keressen ő is mást szerintem.
Esetleg alkalmanként adjatok plazmat is. Kb 10-15 ezret adnak alkalmanként, per fő.
Ha nem is viszitek túlzásba is segíthet kiegesziteni a jövedelmet.
Esetleg érdemes még albérletet vállalni. Béreljetek olcsóbb albit vagy szobát.
Én egyetemistakent a párommal és egy másik párral bérletem albit. Nem volt olyan, mint kettesben, de fele annyi volt az albérlet így..
Utolsó: nekem bőr nem lenne a képemen nem támogatni a gyerekem, és teljesen jó út, ha külön él ennyi idősen, ettől még nekem (is) fontos, hogy az idejét inkább TDK-val töltse, mint munkával a tanulás helyett. Fura nekem ez a felfogás.
kérdező: rákérdezést megér, hátha...maximum nem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!