Mit csinálnál, ha azt állítanák, hogy a kamasz fiad teherbe ejtett egy lányt, de a fiad tagadja?
Nővérem fiáról van szó, óriási a balhé. Unokaöcsém és a terhes lány is 17 évesek. A lány azt mondja unokaöcsémtől terhes, de unokaöcsém azt mondja tőle biztos nem, mert mindig húzott gumit és szerinte a lány megcsalta, azért is szakított vele még júliusban. Mondjuk mi, a család, azt sem tudtuk, hogy van egyáltalán barátnője. A lány ráadásul meg akarja tartani a gyereket. Voltak nálunk a lány szülei, leginkább csak üvöltöztek meg fenyegetőztek. A lány apja olyanokat mondott, hogy meg ne lássa unokaöcsémet az utcán, mert "szétüti a fejét", meg hasonlókat.
Ez szombaton volt, nővérem azóta tiszta ideg, hol sír, hol dühöng. Sógorom érdekes elég nyugodtan viseli.
Én egyrészt okos, felelősségteljes gyereknek gondolom unokaöcsémet, nem hiszem, hogy olyan buta lenne, hogy ne védekezne ha már szexel. Másrészt ha a lány helyébe képzelem magam, nem hiszem hogy 17 évesen megakarnék tartani egy gyereket, ha több fiúval is voltam és nem vagyok biztos benne kié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!