Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnál, ha azt állítaná...

Mit csinálnál, ha azt állítanák, hogy a kamasz fiad teherbe ejtett egy lányt, de a fiad tagadja?

Figyelt kérdés

Nővérem fiáról van szó, óriási a balhé. Unokaöcsém és a terhes lány is 17 évesek. A lány azt mondja unokaöcsémtől terhes, de unokaöcsém azt mondja tőle biztos nem, mert mindig húzott gumit és szerinte a lány megcsalta, azért is szakított vele még júliusban. Mondjuk mi, a család, azt sem tudtuk, hogy van egyáltalán barátnője. A lány ráadásul meg akarja tartani a gyereket. Voltak nálunk a lány szülei, leginkább csak üvöltöztek meg fenyegetőztek. A lány apja olyanokat mondott, hogy meg ne lássa unokaöcsémet az utcán, mert "szétüti a fejét", meg hasonlókat.

Ez szombaton volt, nővérem azóta tiszta ideg, hol sír, hol dühöng. Sógorom érdekes elég nyugodtan viseli.

Én egyrészt okos, felelősségteljes gyereknek gondolom unokaöcsémet, nem hiszem, hogy olyan buta lenne, hogy ne védekezne ha már szexel. Másrészt ha a lány helyébe képzelem magam, nem hiszem hogy 17 évesen megakarnék tartani egy gyereket, ha több fiúval is voltam és nem vagyok biztos benne kié.

2021. aug. 30. 13:48
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
86%

" Másrészt ha a lány helyébe képzelem magam, nem hiszem hogy 17 évesen megakarnék tartani egy gyereket, ha több fiúval is voltam és nem vagyok biztos benne kié."

17 évesen a hormongőzös agyával nem biztos, hogy ezt végiggondolja. Ha tényleg dugott több pasival is, azt valószínűleg nem hirdeti otthon, pláne, hogy ilyen ordibálós vérmérsékletű szülei vannak.

2021. aug. 30. 14:08
 12/51 anonim ***** válasza:
76%
felvilágosító óra? kérlek... ha nem beszélek a szexről, akkor nincs szex - ez a mai álláspont/hozzáállás. amúgy írják, hogy a fiú használt óvszert, szerintem így is a kisebbségbe tartozik. a lány meg szedjen bogyót? tönkreteszi! szexelni úgyis fognak, legalább gumit használtak.
2021. aug. 30. 14:08
 13/51 anonim ***** válasza:
82%
A mi iskolánkban már 7.ben volt felvilágosító óra, majd még egy 9.ben. Plusz 11.ben a szexfüggőségről. Most 25 éves vagyok, szóval rég bevett szokás. De a szüleimtől még ennél is hamarabb megtanultam a fontosabb dolgokat. Azt is tanítják, hogy semmilyen fogamzásgátló módszer nem ad 100% édelmet. Ennyi. Így kell hozzáállni, csak úgy szexelni, hogy akármit tesz az ember, abból bizony baba is lehet. Lehet pont te vagy az a 0.1%...
2021. aug. 30. 14:13
 14/51 anonim ***** válasza:
80%
Hány hetes terhes a csaj? Meg kell neki mondani, hogy az apaság megállapítása nem bemondásra megy. Az apasági tesztet úgy sem úszhatja meg, akkor pedig kiderül az igazság. Lehet akkor már kicsit változna a véleménye.
2021. aug. 30. 14:15
 15/51 anonim ***** válasza:
59%

"Fogamzásgátló mellett is eshet alaki teherbe, akkor egy óvszertől miért ne?"

Tudod, hány felnőttől olvasni itt is, hogy aki szed antibébit vagy húz fel óvszert, az lehetetlen, hogy teherbe essen? Nagyon buták sokan.

2021. aug. 30. 14:16
 16/51 A kérdező kommentje:
Persze, ha megszüli a gyereket lesz apasági vizsgálat. Inkább arra vonatkozott a kérdés, hogy most mi legyen. Megbüntetnétek a fiút? Ha igen, hogyan?
2021. aug. 30. 14:20
 17/51 anonim ***** válasza:
11%
Engem a szüleim megbüntetnének, de ez attól függ, hogy mi a szokás a családban, másért is kap-e verést.
2021. aug. 30. 14:24
 18/51 anonim ***** válasza:
84%
Ha továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő az apa DNS teszt. Amúgy nem sokat lehet tenni. Ha védekeznek akkor is van esély. Viszont ilyen helyzetben egy zaklatott fiatal nem hiszem, hogy bevallja, hogy nem vigyáztak mindig.
2021. aug. 30. 14:31
 19/51 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem értelmetlen lenne megbüntetni. Visszacsinálni nem tudja, 17 évesnél meg sejthető volt, hogy esetleg szexel.

Ha tényleg övé a gyerek akkor kell lépni, hogy keressen legalább diákmunkát és vállalja a felelősséget.

2021. aug. 30. 14:35
 20/51 anonim ***** válasza:
78%
Apasagi teszt, ha kiderül hogy alaptalan volt a vád akkor nektek semmibe se kerül.
2021. aug. 30. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!