Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám nem...

Mit tegyek ha anyám nem tartja tiszteletben az intimszférám?

Figyelt kérdés

Folyton kérem,konkrétan könyörgöm neki,hogy kopogjon mielőtt bejön a szobámba,ennek ellenére csak úgy benyitogat. A telefonomba belenézeget,és azzal fenyegetőzik hogy az egyébként rohadtul saját pénzen vett telefonomat "elveszi" mint a dedósoknak...Mikor iskolában vagyok a szobámban "pakolás" címszón turkál a cuccaim közt. Mikor fürdök,vagy WC-n vagyok szabályszerint benyitogat,ha bármit mondani akar. Múltkor szintén benyit mikor éppen a nemes szervem borotváltam,és még ő volt felháborodva...

Ha szóvá merem tenni ezeket a válaszok a következőek:

-Amíg az én lakásomban laksz...

-Amíg az én Wifim használod...

-Amíg én tartalak el...

-Amíg nem vagy 18 éves...

-Amíg az én kenyerem eszed...

-Amíg én fizetem a rezsit...

2021. aug. 25. 22:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
11%
Bruh
2021. aug. 26. 01:39
 42/46 mantis religiosa ***** válasza:
2021. aug. 26. 08:29
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

Ha belepofátlankodik az életedbe, úgy kezeld, mint kovács a vasat.

...

...

Addig üsd, amíg meleg. (na jó, nem ilyen véglet, de pár jó nagy pofon helyrebillenti az agya tengelyét...)

2021. aug. 26. 22:50
 44/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudsz sokat tenni sajnos, ha 18 leszel mehetsz külön lakni vagy kollégium.
2021. aug. 27. 00:09
 45/46 anonim ***** válasza:
91%
De ez nem igaz emberek, hogy 18-ig nem tehet semmit!! Gyerekek akik sokan vagytok itt hasonló problémákkal!! 14 éves korotoktól lehetnétek kollegisták!! Középiskolában és év közben is lehet váltani!! Kérdező is NAGYON gyorsan keress egy másik sulit ahová felvesznek koleszba. Lehetőleg olyat, amelyik engedi, hogy hétvégén is bent maradj! Kérj segítséget egy pedagógustól vagy bárkitől azonnali hatállyal! Eddig fogalmam sincs miért nem jutott eszetekbe!? Minden ilyen és hasonló körülmények között élő gyermek cselekedjen így! Természetesen burkoltan is élő lehet adni a "szülőknek" az iskolaváltás okát (tanári javaslat, érdeklődési kör, szakmai okok). Hajrá húzzatok el "otthonról" amilyen gyorsan csak lehet!!
2021. aug. 27. 13:05
 46/46 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom miért nem jutott eszembe, pedig ez jó ötlet.^^
2021. aug. 27. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!