Másokat is lenéznek a szülei még felnőttként is?
Mit értesz lenézés alatt?
Én havi 1x kommunikálok velük, akkor pedig én beszélek.
Amikor otthon éltem rendszereresen lenyomtak, így most sokkal jobb a helyzet. Ha konfliktus van köztetetk, csak simán oldd fel a köteléket, és ne beszélj velük.
Ohh nálunk ez nagyon megy még mindig. Én már csak mosolygok rajtuk.
A kedvencem mikor a kőműves férjemnek aki ráadásul a cégnél a kőművesek vezetője, apám akarja megmondani mit hogyan csináljom a saját házunknál - akinek nincs képesítése és ez így megy kb mindenben. 🤦♀️ A helyzet az, hogy már rég megtanultam kezelni és egyáltalán nem esik nehezemre a véleményemet kinyílvánitani, se a nem tetszésemet.
Nem vagy egyedül.
Ellendben szülők nélkül is van élet. Sőt. Nekem csak szülők nélkül van élet. Mert velük szenvedés volt, ezért is nem jártam igazán haza 15 éves koromtól és gimi után húztam el otthonról.
Nem mindenki való szülőnek, de ezt az ivarsejtek nem tudják és az állam is pénzt ad a gyerekért, szóval sokan bele kezdenek, akiknek nem kéne. Nekem apám megmondta, hogy csak a SzocPol miatt volt rám szükség.
Sajnos nekem is a mindentudó apa jutott: egyszerűen mindenbe belepofázik 0/24, neki mindenki más egy idióta, neki nem lehet megmondani semmit
Nem véletlen hogy nem tűrték meg egy munkahelyen sem, meg az ismerősök is többre vitték nála, természetesen neki mindenhez van valami negatív megjegyzése, hogy ők "biztosan csavargók" meg "lopkodnak össze-vissza" meg ilyenek
Egyszerűen már nincs kedvem beszélni se vele, rájöttem hogy nem az a dolgom az hogy az ő életét helyretegyem, hanem az hogy a sajátomból faragjak valami értelmeset: neki is ugyanezt kellene tennie, csupán nem veszi észre magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!