Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám nem...

Mit tegyek ha anyám nem tartja tiszteletben az intimszférám?

Figyelt kérdés

Folyton kérem,konkrétan könyörgöm neki,hogy kopogjon mielőtt bejön a szobámba,ennek ellenére csak úgy benyitogat. A telefonomba belenézeget,és azzal fenyegetőzik hogy az egyébként rohadtul saját pénzen vett telefonomat "elveszi" mint a dedósoknak...Mikor iskolában vagyok a szobámban "pakolás" címszón turkál a cuccaim közt. Mikor fürdök,vagy WC-n vagyok szabályszerint benyitogat,ha bármit mondani akar. Múltkor szintén benyit mikor éppen a nemes szervem borotváltam,és még ő volt felháborodva...

Ha szóvá merem tenni ezeket a válaszok a következőek:

-Amíg az én lakásomban laksz...

-Amíg az én Wifim használod...

-Amíg én tartalak el...

-Amíg nem vagy 18 éves...

-Amíg az én kenyerem eszed...

-Amíg én fizetem a rezsit...

2021. aug. 25. 22:19
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Egy kicsit offolnék: Hol tudok ténylegesen biztonságos zárható dobozt venni?,(beépített lakattal)és a fontosabb: Hova rejtsem? Nem vmi nagy a szobám. (Ágyneműtartó kizárva,gyakran veszem észre hogy felvan túrva)
2021. aug. 25. 23:45
 22/46 anonim ***** válasza:
95%

"WC-n vagyok szabályszerint benyitogat"

Anyád nem normális.

Amint 18 éves leszel, húzzál el otthonról.

2021. aug. 25. 23:59
 23/46 anonim ***** válasza:
91%
Vaskazetta, Zárkirálynál.
2021. aug. 26. 00:02
 24/46 anonim ***** válasza:
96%
Nem féltékeny rád az anyád? Mert az aberrált viselkedéséből arra is lehet következtetni.
2021. aug. 26. 00:03
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy kicsi vaskazetta. Elrejthető.

[link]

Nincs 4 ezer Ft.

8,5 X 15X 13 cm nagyságú.

2021. aug. 26. 00:05
 26/46 A kérdező kommentje:

Nem hinném. Nem önsajnáltatásból,de nem valami irigylésreméltó az életem😅

2021. aug. 26. 00:06
 27/46 anonim ***** válasza:
87%
Kitartást és hatalmas tisztelet Neked, amiért ennek ellenére ilyen rendes, normális lány vagy. Reméljük rendeződnek a dolgaid, hány éved van 18-ig?
 28/46 anonim ***** válasza:
74%

25-ös vagyok.

A fenti 8,5 X 13 X 15 cm-es vaskazetta belefér a tagyódba és

viheted magaddal a suliba is.

29/46 A kérdező kommentje:
#27 Kicsivel kevesebb mint 2 év.
2021. aug. 26. 00:08
 30/46 anonim válasza:
93%
Én ugyanezt átélem. A gond h 24 vagyok már. Hiába akarnék elköltözni jelenleg munkanélküli vagyok a turizmus csődje miatt. Mindent általad felsorolt dolgot csinálja nekem. Csak még rá kontrázz azzal is h a barátaimat is kérdezgeti miket csinálok, kivel vagyok. Nem engedte h pasim legyen. Mikor meg tudta h 16 évesen elvesztettem a szűzességemet 2 hónapig ordibált velem azt mondogatva h egy hálátlan r**anc vagyok. Az én anyámnak súlyos depressziója van. Ez párosul óriási egoval és skizofréniával is. Nem fog megváltozni a tiéd se. Ezek a mérgező szülő szakszót viselik.
2021. aug. 26. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!