Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
111/362 anonim válasza:
110.bocs de nincs kedvem újra végigfutni ezt..ezért kérdeztem.:D
112/362 anonim válasza:
pedig olvasd végig, tanulságos!
113/362 Maldoror válasza:
Pomázon nincs vonatállomás.
114/362 A kérdező kommentje:
#113 igen azóta már rájöttem, de meg lehet oldani a közlekedést máshogy is
2021. aug. 25. 18:45
115/362 anonim válasza:
114.Kérdező, a közlekedés legyen már a legkisebb gondot, és azóta se gondoltad át amiket oldalakon keresztül írogattunk neked?
116/362 A kérdező kommentje:
#115 de, én átgondoltam, épp ezért (még apum nem engedett el, de megoldom) valószínű egy rokonom velem jön, de csak egy ideig, (ő pesten él) és HA valami baj lenne (de nem lesz) akkor ő ott lesz közel. Egy városnyira lesz csak. És még az se biztos hogy felmegyek hozzá.
2021. aug. 25. 19:03
117/362 anonim válasza:
Na legalább, már jobban átnézed a dolgokat :)
Azért mindenképp írj utána.
118/362 anonim válasza:
116-os Egyedül apukád elenged Budapestre? A rokonod meg vállalja a felelősséget előtte, hogy ha baj lesz? Én ezt nem hiszem.
119/362 A kérdező kommentje:
#118 Nem kell vállalnia felelősséget, elég annyi ha eljön egy darabig, meg ott van a közelben, legalább apám is nyugodtabb
2021. aug. 25. 19:49
120/362 anonim válasza:
Ha egy gyerek elé megy, akkor bizony vállalja a felelősséget. Szóval ésszel kislány, mert innentől neki is bajt okozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!