Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Csak egy évvel vagyok idősebb nálad, 17 éves lány vagyok. Én már tudom, hogy sajnos egyáltalán nem biztonságos dolog ilyen messzire, egy teljesen ismeretlen helyre egyedül elutazni, ráadásul egy olyan családhoz, akiket egyáltalán nem ismersz. Az interneten mindenki azt állít magáról, amit csak akar. Sok szörnyű ember van a világban, akikről még hosszú levelezés után sem sejtenéd, hogy mire készülnek. Alapszabály, hogy idegen személynek nem szabad bemenni a házába és nem szabad beülni az autójába. Akár el is rabolhatnak, vagy meg is erőszakolhatnak. Nem tudsz egy ilyen helyzetben elmenekülni. Jobb nem kockáztatni.
Ha minden áron találkozni akarsz vele, csak akkor tedd, ha elkísér valaki. Ha ketten találkoznátok, akkor csak közterületen találkozzatok, olyan helyen, ahol mindig sok ember van rajtatok kívül! Például elmehettek együtt étterembe, moziba vagy sétálni egy népes utcán a városban. Ilyen helyeken ha baj történik, mindig látják többen is, illetve ilyen helyzetben általában nem is mernek megtámadni senkit.
Egy valamit nagyon jegyezz meg: idegen emberrel soha nem szabad kettesben maradni olyan helyen, ahol nem lát senki titeket, vagy ahonnan nem tudsz elmenekülni, ha baj történne. Találkozzatok például egy népes helyen a városban, majd estére utazz haza!
Illetve azt is tudnod kellene már, hogy ha egy fiú azt akarja, hogy ott aludj nála, akkor szinte biztos, hogy szexet is akar. Nem lenne szabad ennyire naivnak lenned. Amíg meg nem történik a baj, sokan azt hiszik, hogy ilyesmi nincsen, vagy ezer évente egyszer történik, hogy nekik van eszük, tudnak vigyázni magukra, akivel ők ismerkednek, biztosan nem tenne semmi rosszat soha és még sorolhatnám ezeket a gondolatokat. Sokan ezt hiszik, de sajnos nem ilyen világban élünk. Én a helyedben sehogy nem mennék. Vigyázz magadra!
Apádnak több esze van, egy 16 éves kislánynak semmi keresnivalója egy VADIDEGEN pasinál éjszaka, akivel még nem is találkozott.
Amikor odaérsz akkor derül ki, hogy vagy egy pocakos 50-es aberrált állat vagy csak simán aberrált állat, neked meg kereshetik hónapokig a hulládat.
Apádnak igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!