Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles nekem tankolni apu...

Köteles nekem tankolni apu autójában?

Figyelt kérdés
Ő ad rá pénzt hogy tankoljak egyszer mondtam hogy nem akarok és azért veszekedett
2021. aug. 21. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Akkor meg azt szeretné, hogy gyakorlatias legyél. Ne legyél nyámnyila, tudd, hogy mit kell csinálni a pénztáros néninek adni a pénzt.:)
2021. aug. 21. 09:19
 12/16 kovpet ***** válasza:
92%
De tulajdonképpen mi a bajod a tankolással? Koszos lesz a kezed? Vegyél fel védőkesztyűt, szokott lenni a kúton. Vagy mi az, amiért ez gondot jelent?
2021. aug. 21. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom a peknel is gondot okoz egy kenyer megvetele...

Szellemileg milyen szinten vagy?

2021. aug. 21. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintema szokásos 16/F akit ugye mindenben és midnenkor csicskáztatnak :D :D
2021. aug. 21. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#14 nem biztos, csak keresi a problémát mindenen is. Vagy mi. :)

Az én nevelt fiam (szintén 16) pl. önmagától, kérés nélkül tankol meg (igaz, van, amikor 300 litert is), közben mossa és törli a szélvédőt, aztán megy és fizet.

Kártyával. PIN kóddal.

Egyedül akkor fagy le, amikor esetlegesen a fiatal kutaslány elkezd flörtölni vele.

Merthogy többnek néz ki, mint 16. És meg kell mondani, jól néz ki, karbantartja magát.

...ám ezektől eltekintve amúgy valóban problémás, mert egy élelmiszerboltba vagy ilyesmibe nem hajlandó bemenni vásárolni, és fizetni.

2021. aug. 22. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
15# A boltba bemenni vásárolni az nekik ciki:)
2021. aug. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!